Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite! Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea tatălui său „Este așa de greu și cu cât trece timpul este și mai greu.”

Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite! Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea tatălui său „Este așa de greu și cu cât trece timpul este și mai greu.”
Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite! Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea tatălui său „Este așa de greu și cu cât trece timpul este și mai greu.”

Cristina Șișcanu, mărturisiri emoționante după pierderea tatălui ei.

Cristina Șișcanu trece prin momente triste, după ce, în urmă cu câteva săptămâni tatăl ei s-a stins din viață. Nici activitățile pe care le desfășoară de zi cu zi nu o fac să uite de suferința provocată de pierderea acestuia. Problemele de sănătate l-au repus pe bărbat, iar trecerea sa în neființă i-a cauzat o durere imensă. Deși în ultima perioadă Cristina este foarte activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii ei toate activitățile pe care le desfășoară de zi cu zi, se pare că stprile prin care trece au reapărut, chiar dacă aceasta nu a mai vorbit online

despre ele.  „Ziua Petrei este mâine, dar astăzi îi facem petrecerea. De când m-am trezit am o stare emoțională. Abia mă abțin să nu plâng și am ieșit repede din casă, trebuie să mă duc să mai fac niște lucruri organizatorice și voiam mai repede să ies ca să nu mă vadă copiii. Mă gândesc că tata nu e. Este așa de greu și cu cât trece timpul este și mai greu.
Credeam că o să fie mai ok și că o să gestionez mai bine”
, a mărturisit Cristina Șișcanu, în clipul postat pe Facebook.

Cristina Șișcanu nu poate trece peste pierderea tatălui ei

Citește și: Cristina Șișcanu a făcut o nouă schimbare de look! Reacția neașteptată a soțului ei, Mădălin Ionescu. „Mie nu mi-a plăcut niciodată chestia asta.”

Cristina Șișcanu și tatăl ei
Cristina Șișcanu și tatăl ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce își dorește vedeta de la posibila angajată? „Sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere.”

Cristina a publicat un videoclip pe pagina sa de Facebook în care a spus urmăritorilor ei că organizează o petrecere aniversară cu ocazia fiicei sale, însă pe cât de fericitar trebui să fie momentul, pe atât de mult a fost

copleșită de durere. Vedeta a ieșit imediat din casă și a urcat în mașină, acolo unde izbucnit în plâns și a povestit că lipsa tatălui ei devine din ce în ce mai grea și că o afectează enorm chiar dacă a crezut că a reușit să treacă peste. Printre lacrimi, prezentatoarea TV a mai mărturisit că a încercat să-și ocupe timpul cu tot felul de activități pentru a-si lua gândul de la tristul eveniment, însă în spatele zâmbetului pe care îl afișează de fiecare dată, aceasta încă se simte plină de durere.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

  „Am încercat să mă iau cu foarte multe lucruri pe care le avem de făcut și profesionale și toate responsabilitățile legate de casă, de familie. Am avut o perioadă foarte încărcată și lucrul ăsta m-a ținut cumva sus. Nu mi-am permis să cad. (…) Am încercat să fac tot felul de lucruri ca să pot să fiu cu starea emoțională sus, să nu cad. Însă e foarte greu.

Și mă gândesc la ambii bunici care nu sunt cu noi, așa de tare mi-ar fi placut să fie.  Și tot încerc să mă liniștesc și să mă gândesc că el oricum, în ultimul an, a avut o calitate a vieții foarte proastă și cumva i s-a curmat un chin. Asta nu mă ajută să îmi înfrâng dorul față de el și faptul că el nu mai există în viața Petrei. Îmi dau seama că niciodată n-o să mai fie ca înainte. Este așa de greu și trebuie să mă iau în mâini și astăzi să fiu veselă. Nici nu pot să vorbesc.  Nici nu pot să respir. E o greutate în suflet care nu poate fi înlăturată. Este imposibil. Este așa de greu să mă obișnuiesc să trăiesc cu aceasta durere”, a mai spus prezentatoarea TV, printre lacrimi.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce își dorește vedeta de la posibila angajată? „Sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies