Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce își dorește vedeta de la posibila angajată? „Sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere.”

Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce își dorește vedeta de la posibila angajată? „Sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere.”
Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce își dorește vedeta de la posibila angajată? „Sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere.”

Cristina Șișcanu a făcut un anunț cum că este în căutarea unei asistente personale.

Cristina Șișcanu este în căutarea unei asistente personale. Vedeta TV a spus ce își dorește de la posibila angajată.

Cristina Șișcanu caută asistentă personală

Citește și: Cristina Șișcanu răspunde comentariilor răutăcioase primite după slujba din weekend. Ce le transmite celor care vor să o vadă despărțită de Mădălin? "Îți freci mâinile și aștepți ca ea să se despartă"

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta este nemulțumită de comentariile răutăcioase de le rețeta cu pârjoale: „Toate gospodinele au sărit de fund în sus.”

Cristina Șișcanu este înconjurată de numeroase proiecte la care uneori nu mai face față, iar pentru asta vedeta TV are nevoie de ajutor.

Aceasta a postat  un videoclip pe rețelele de socializare și spune că își dorește ca o fată să fie alături de ea în fiecare zi la activitățile pe care le desfășoară, astfel va fi mult mai ușor să se organizeze în tot ce are de făcut.  „Sunt în proces de reorganizare a dressingului și fac o pauză să anunț că îmi caut o fată care să îmi fie alături pe tot parcursul zilei în activitățile mele pentru că am nevoie de ajutor.
În ultima perioadă a fost haos, am proiecte pe toate cele 3 rețele de socializare. Am foarte multe proiecte care trebuie implementate, dar ziua are doar 24 de ore. Vreau să vă spun așa. Activitatea pe rețelele de socializare este una intensă care presupune efort și disponibilitate, de aceea am nevoie de ajutor. Pe de altă parte, sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere, poate o să vă povestesc despre ele.
Pe lângă activitatea mea aici, dar și la TV, există și niște afaceri ale familiei.”,
a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Ce calități trebuie să îndeplinească fata care va deveni posibila asistentă a Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a spus și ce anume își dorește de la posibila angajată și cum i-ar plăcea să fie aceasta și s-a arătat entuziasmată și încântată de toate proiectele următoare care vor apărea și cu care vor porni în această călătorie împreună.  „Am nevoie de o fată care să mă ajute și cu agenda, să mă organizez mai bine, toate chestiunile organizatorice de pe timpul zilei și să fie puțin mai bine pusă la punct.

De când ne-am întors din Italia, a fost haos total. Filmam și la 1 noaptea, pregăteam emisiunile și la 1 noaptea, mă trezeam la 6-7 și nu mă simțeam bine deloc. Nu am cum să fac față singură. Te invit în această colaborare! Evident că după ce voi primi CV-urile voastre, mă voi întâlni pe rând cu voi și îmi voi alege fata care îmi va fi alături în această călătorie minunată.
Abia aștept să găsesc omul potrivit cu care să colaborez. Sunt foarte entuziasmată de ceea ce urmează.”,
a mai spus prezentatoarea TV.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta este nemulțumită de comentariile răutăcioase de le rețeta cu pârjoale! „Toate gospodinele au sărit de fund în sus.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies