Cu cine s-a întors acasă Cristina Șișcanu dintr-o vizită. Nu a putut rezista rugăminților fiicei ei. „Vai, Petra, ce ne-ai făcut, Petra!”

Cu cine s-a întors acasă Cristina Șișcanu dintr-o vizită. Nu a putut rezista rugăminților fiicei ei. „Vai, Petra, ce ne-ai făcut, Petra!”
Cu cine s-a întors acasă Cristina Șișcanu dintr-o vizită. Nu a putut rezista rugăminților fiicei ei. „Vai, Petra, ce ne-ai făcut, Petra!”

Cristina Șișcanu a venit acasă cu un nou membru al familiei.

Cristina Șișcanu a obișnuit deja să împartă pe rețele de socializare toate momentele bune sau mai puțin bune din viața ei. De această dată, prezentatoarea TV a fost într-o vizită cu fiica ei, Petra, iar de acolo s-au întors cu un musafir neașteptat. Un cățel mic și alb urmează să stea în casa vedetei TV timp de câteva zile, iar aceasta nu a putut să cedeze rugăminților fiicei sale. Încărcată de bagaje pentru noul membru al familiei, Cristina Șișcanu a filmat tot și a postat pe rețelele de socializare.

„Uitați ce s-a întâmplat, cu cine ne întoarcem acasă. Ne-am dus într-o vizită și ne întoarcem cu un cățel. Vai, Petra, ce ne-ai făcut, Petra. Ce spui, Leuțu’? Două zile stă Leuț la noi. Avem treabă în noaptea asta.”, a spus Cristina Șișcanu.

Ce altă surpriză a făcut Cristina Șișcanu familiei sale, zilele trecute

Citește și: Cristina Șișcanu, la un pas de tragedie de ziua Petrei! Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce căra tortul fiicei sale: „Era în ultima clipă. Eu nu auzeam nimic. Și acum tremur.”

Citește și: Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite! Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea tatălui său „Este așa de greu și cu cât trece timpul este și mai greu.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

O altă surpriză a făcut Cristina Șișcanu, atât urmăritorilor ei, cât și familiei, în urmă cu câteva zile, când aceasta s-a gândit să își facă o schimbare de look.

Este mereu imprevizibilă, iar aceasta nu ezită să împartă cu urmăritorii ei tot ce face pe parcursul unei zile, astfel că a postat reacția familiei după rezultatul final și ce schimbarea a ales să-și facă vedeta.

Cristina Șișcanu: Fac o schimbare. Mă tund. Renunț la lungimea părului. Hai să vedem cum iese. E foarte mult păr și vreau să renunț la o parte din el.

Ce spui despre noua mea tunsoare? Buclele sunt mai jejere. Nu înțelegeți că mâine nu va mai fi creț?

Mădălin Ionescu: Nu știu ce să zic, n-am încredere.

Cristina Șișcanu: Dar tunsoarea ca lungime și formă?

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu: Ca lungime, da.

Cristina: Deci nu vă place cu creț, cu valuri. Îmi fac și eu bucle de două ori pe an și atunci voi...

Mădălin a ținut să spună de ce anume nu îi place noua coafură a Cristinei,iar acest lucru nu are legătură cu lungimea părului, ci cu felul în care aceasta și-a coafat părul bucle, soțul ei spunând că una e ca o persoană să fie creață natural și alta este să apeleze la diferite artificii.

Cristina Șișcanu s-a arătat foarte mulțimită de rezultat și a ținut să-l convingă ca a doua zi părul va fi drept și că va fi o coafură foarte reușită, iar soțul ei a mai adăugat că așteaptă să vadă rezultatul final.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite! Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea tatălui său „Este așa de greu și cu cât trece timpul este și mai greu.”

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies