Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: „Să moară cu câinii ei”


Cine i-a transmis aceste cuvinte neașteptate.


In articol:

La cinci zile după ce Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în locuința sa, ies la iveală detalii înfiorătoare despre ce a trăit vedeta înainte de a-și găsi sfârșitul.

Vecina și prietena Cristinei, cea care a găsit-o pe jurnalistă fără viață, a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare. Potrivit acesteia, o persoană extrem de apropiată Cristinei a avut o atitudine șocantă după ce a vorbit cu ea la telefon.

Citeste si: Cristinei Țopescu i se făcea rău în timp ce se afla în direct! De ce boală suferea

Citeste si: Surpriză de proporții! Ştefan Bănică, la incinerarea Cristinei Țopescu! Ce a făcut artistul la Crematoriu și cu cine a plecat de la funeralii!

Citeste si: Monica Pop, declarații uluitoare despre Cristina Țopescu: „Dacă ar fi fost un infarct...”


Într-una din acele zile, o persoană apropiată a sunat-o și i-a prezentat condoleanțe și apoi i-a spus să o anunțe dacă are nevoie de ceva. Crezând apoi că după încheierea convorbirii, Cristina închisese telefonul a spus: ”Dă-o în …. mă-sii, să moară cu câinii ei!” Telefonul era pe masă, pe speaker, iar eu eram lângă ea”, a povestit prietena Cristinei Țopescu, care a precizat că persoana care sunase era ”foarte apropiată”, fără să vrea să dea numele acesteia.

Cristina Țopescu

Prietena a mărturisit că după ce Cristina a auzit înjurătura, a început să plângă, fiind extrem de afectată de această reacție, știindu-se faptul că era extrem de apropiată de animalele pe care le salva ori de câte ori putea.

„Îi curgeau lacrimile pe obraji, iar eu m-am dus și am îmbrățișat-o tare”, a mai spus aceasta.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Informaţia a fost confirmată, duminică seara, pe 12 ianuarie, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu. Alături de Cristina Țopescu se aflau și doi câini care erau, de asemenea, morți.

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu la momentul respectiv.

Pe 16 ianuarie, Cristina Țopescu a fost incinerată, conform dorinței sale.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri