Monica Pop, declarații uluitoare despre Cristina Țopescu: „Dacă ar fi fost un infarct...”


De ce nu crede Monica Pop în ipoteza că a făcut infarct Cristina Țopescu.

La doar două zile după ce a aruncat bomba că era bolnavă Cristina Țopescu, Monica Pop a mers la capela unde este depus trupul neînsuflețit al îndrăgitei jurnaliste.

Medicul a vorbit despre starea de sănătate a Cristinei Țopescu și despre cum a fost aceasta în ultimele luni, când intrase într-un con de umbră. Dacă zilele trecute anunța că a fost în depresie Cristina Țopescu, Monica Pop a vorbit acum despre posibila cauză a morții și dacă a fost sau nu vorba despre un infarct.

cristina topescu

Citeste si: Mama Cristinei Țopescu s-a opus incinerării fiicei sale! Cine a decis ca jurnalista să nu fie înmormântată

Citeste si: Ultimele poze cu Cristina Ţopescu, realizate de paparazzi! Abia au recunoscut-o pe regretata jurnalistă!

Citeste si: ȘOCANT! Motivul pentru care Cristina Țopescu a murit singură. Ce s-a întâmplat de fapt în ultimele luni cu fostă prezentatoare TV!

EXCLUSIV!

De ce nu crede Monica Pop că a făcut infarct Cristina Țopescu

Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: ”De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?. Sigur, oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era. Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic.

Cristina Țopescu

Știu foarte bine ce lua și de ce lua. Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun motiv să aibă vreo depresie. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute. Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. A făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”
, a mărturisit Monica Pop.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri