Crema de cartofi cu caise! Nu ai mai mancat niciodata un asemenea desert!


Aceasta reteta este speciala pentru ca foloseste cartofii pe post de desert.

 

Ingrediente: Cartofi 300 g, lapte 500 ml, frisca 300 g, rom 25 ml, zahar 80 g, caise din dulceata 4.
Mod de preparare: Cartofii, fierti si pasati, se amesteca cu laptele clocotit, cu zahar si putina sare. Se lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand continuu. Se ia de pe foc si, cand compozitia s-a racit bine, se adauga romul si 250 g frisca. Se toarna in cupe si se orneaza cu caise si cu restul de frisca.
Sursa

Ingrediente: Cartofi 300 g, lapte 500 ml, frisca 300 g, rom 25 ml, zahar 80 g, caise din dulceata 4.

Mod de preparare: Cartofii, fierti si pasati, se amesteca cu laptele clocotit, cu zahar si putina sare. Se lasa sa fiarba 2-3 minute, amestecand continuu. Se ia de pe foc si, cand compozitia s-a racit bine, se adauga romul si 250 g frisca. Se toarna in cupe si se orneaza cu caise si cu restul de frisca.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri