Crăciunul şi sfârşitul de an, conform previziunilor făcute de astrologul Ioan Burculeţ! ”Evitaţi locurile aglomerate!” DEZVĂLUIRI


Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ avertizează în previziunea sa privind Crăciunul şi ultimele zile din an, că nu vom avea parte de linişte

 

”Nu întâmplător Luna Plină, din constelaţia Rac din 22 decembrie 2018 ora 19:48 Bucureşti, va influenţa sărbătorile de Crăciun şi nu numai. Până la trecerea dintre ani, mai concret 29 decembrie a.c., principalele acţiuni se vor manifesta în sectorul economiei, finanţelor, deciziilor importante luate de către autorităţi în acestă direcţie.

Unele pot şoca, altele pot fi aducătoare de beneficii. Rămâne de văzut totuşi cum le va aranja Universul prin configuraţiile lui. Să nu uităm că a II-a casă în astrologie simbolizează toate aceste elemente, care în momentul de faţă se confirmă.
   Ce pot spune despre zilele din preajma Crăciunului? Vor fi prezente o serie de schimbări în tot ceea ce înseamna justiţie şi promulgarea de noi legi care pot fi adevărate provocări şi acest aspect este vizibil. Primele semnale au început ca formă de manifestare imediat din a doua parte a lunii decembrie!

Vor avea de suferit raporturile şi relaţiile internaţionale şi noi sancţiuni sau declaraţii la adresa ţării noastre vor fi manifestate de către liderii politici internaţionali. Faptul că implicit putem privi lucrurile ca o ameninţare, nu ar trebui să ne surprindă, pentru că vibraţiile duc în această direcţie dar şi aspectele dintre planete!

Crăciunul şi sfărşitul de an, previziuni! Divergenţe în familie

Un alt sector important pe care va trebui să ne focusăm, sunt raporturile şi relaţiile din interiorul căminului şi al familiei pentru că de aici se vor declanşa principalele transformări într-o direcţie greşită care va aduce negativitatea.

De ce se va resimţi toate aceste efecte? Simplu pentru că tot ce are legătura cu familia, căminul, aspectele emoţionale, discuţiile în contradicţie, patologia afectivo-emoţională, mai mult divergenţele care se vor manifesta în perioada Crăciunului, pornesc din interior şi se vor manifesta vizibil în exteriorul nostru.

 

Relativ, pe ultima sută de metri, mişcările de protest spontan, aşa cum menţionam din luna octombrie a.c.

vor fi normalităţi ca şi mod de desfăşurare.

Crăciunul şi sfârşitul de an, previziuni! Vom asista la izbucnirea unui conflict internaţional

 

Evident în ultimele zile ale anului 2018, intensitatea nu poate depăşi probabil aşteptările altora. Cu toate acestea, anul 2019 va demara în forţa şi la trecerea dintre ani vom asista neputincioşi la izbucnirea unui conflict internaţional care va fi vizibil într-o anumită zonă pe mapamond. Startul conflictelor independent de voinţa multora şi comasarea de trupe de la o graniţă la cealaltă, vor fi efectele vizibile ale planetei Marte care va ajunge să tranziteze constelaţia Berbec. Nici mai mult nici mai puţin, imediat după prima primele zile ale anului, agitaţia va fi remarcată şi în România, însă până atunci mai este!

 

 

 


Avem un avantaj în preajma sărbătorilor, la tot ceea ce înseamnă agresivitate verbală la nivel declarativ şi acest element de datorează, prezenţei unui element de Foc într-un semn de Apă care nu poate să se propage. Totuşi cu toate acestea, trebuie să ne mobilizăm mai mult în plan afectivo-emoţional, este forte important, pentru că evenimentele majore vor porni de aici. Sunt elemente simpliste pe care nu le putem evita, chiar dacă unii astrologi se focusează pe evenimentele majore, ele vor fi, însă peste puţin timp ca formă de manifestare.

Crăciunul şi sfârşitul de an, previziuni! Atenţie la sănătate, la eventuale intoxicări

În planul social şi relaţiile socio-umane tot ce are legătură cu obsesiile, regresia spre trecut, conflictele emoţionale pot conduce către suicid, conflicte în cămin, admolestări în plan emoţional, implicit energia şi focusarea ei va aduce şi vor evidenţia vulnerabilităţile. Familia riscă să fie afectată şi tradiţia în sine dacă se va exagera cu “răbufnirea” emoţională, un element greu controlabil şi cu părere de rău, care se va manifesta asupra psihicului fiecăruia dintre noi! Aici va trebui să ne protejăm şi să nu extrapolăm dorinţele noastre, frustrările, stările de angoasă care practic vor fi vizibile în contextul ştirilor naţionale. Incidentele şi evenimentele majore vor avea direcţie cu toate aceste elemente ale vulnerabilităţii psiho-emoţionale la nivel de manifestare.

Un alt aspect important va avea legătură cu nutriţia şi tot ceea ce înseamnă lichide în organismul uman. Intoxicările şi supra solicitarea organismul uman prin alimentaţie este o problemă de care va trebui să ne ferim. Dincolo de îmbolnăvirile digestive de sezon va avea de suferit şi latura neurovegetativă iar medicii şi unităţile de primiri urgenţe vor avea mult de muncă începând cu această noapte şi până către final de an 2018.

Chiar dacă evenimentele din planul social si relaţionarea socio-umană nu ne avantajează, va trebui ca de sărbători să nu suprasolicităm organismul, să avem parte de odihnă, linişte şi momente de relaxare. Ceea ce nu ne va avantaja cu siguranţă vor fi anturajele negativiste, invidia spontană stârnită din diferite motive şi suferinţa emoţională pe care va trebui să o evităm.

Concluzia, pentru un Crăciun cu adevărat fericit va trebui să evităm locurile aglomerate, forma de manifestare negativă, problemele digestive, relaţionarea din interiorul căminului să fie una de echilibru şi relaxare evident, fără a mă repeta, însă sunt cele mai importante elemente care îşi vor pune amprenta şi dacă nu ne vom focusa să le evităm, atunci vom suporta consecinţele”, spune Ioan Burculeţ, specialist în astrologie şi autorul Constelatiei Destinului
 

Cum va fi vremea şi dacă va fi cutremur în România în următoarea perioadă, conform lui Ioan Burculeţ, aflati de pe stirilekanald.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Mara Bănica, distrusă de durere: „Astăzi s-a dus la Dumnezeu”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Feţele regale din Dubai prezente la evenimentul designerilor români

Când trebuie să mergi la somn ca să trăieşti de două ori mai mult

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o săptămână îngrozitoare. Nimic nu le merge bine, au parte numai de ghinioane

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri