Feţele regale din Dubai prezente la evenimentul designerilor români


Designerii români si-au prezentat creaţiile într-unul dintre cele mai luxoase resorturi din Dubai, situat pe celebrul „palmier”, Fairmont The Palm.

Printre invitaţii evenimentului s-au numarat membri ai familiei regale din Emirate: Alteţa Sa Sheikh Obaid Bin Suhail Al Maktoum, ES Noura Al Kaabi, Ministrul Culturii,  Sheikh Awad Al Mejren, Sheikha Moona al Mansour, Sheikha Hind Al Qassemi, diplomaţi straini, jurnalişti şi oameni de afaceri. Din partea delegaţiei României au fost Natalia Intotero (Ministru- Ministerul pentru Românii de Pretutindeni), Mădălin Voicu (Ministru Secretar de Stat la Ministerul Culturii), Adrian Măcelaru, ambasadorul României in UAE şi Nicoleta Teodorovici, consulul general al României în Dubai.

„Romanian Fashion Evening Dubai” este un eveniment realizat cu suportul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Consulatul General al României în Dubai si Asociatia Bucharest Fashion District şi îşi propune să promoveze brandurile româneşti în Emiratele Arabe Unite, unde mare parte dintre designerii români exportă deja produsele proprii.

Cătălin Botezatu, „Miau” by Clara Rotescu, „Kikilou” by Kiki Dumitrescu, Balisarda (bijuterii din pietre preţioase) şi Atelier Faiblesse au prezentat pe un podium spectaculos creaţiile lor.

Seara a fost deachisa de Catalin Botezatu cu „Black Silver”,  care este creată în doar 2 culori, negru şi argintiu, accesorizata cu machiaje si coafuri haute couture semnate de Mirela Vescan si echipa Laurent Tourette.

Clara Rotescu s-a inspirat, de data aceasta, din poezia lui Nichita Stănescu:
„Este unul dintre marii români fără statuie, nici măcar acum de centenar… Daca hainele mele ar fi vreodată statui, atunci ele toate ar trebui sa fie frânturi din Blaga, Nichita, Sorescu…Ma bucur însă că în an centenar, am reuşit să facem o carte de vizită frumoasă ţării noastre prin show-urile de modă pe care le-am avut peste hotare". Colectia ei a fost accesorizata cu bijuterii Balisarda, brand românesc de bijuterii din pietre preţioase şi perle, realizate manual, o afacere de familie de succes a soţilor Nemeş, care au lansat in cadrul acestui eveniment colectia de pietre si aur.

Cătălina Dumitrescu, designerul brandului Kikilou, adoră creaţiile feminine, din materiale naturale.

Colecţia DayDream este dedicata inimii Reginei Maria a României. "Cea mai buna urare pe care o putem face Romaniei la împlinirea a 100 de ani este ca inima-i sa ii fie mereu blândă şi iubitoare precum o femeie şi puternică şi temerară precum un bărbat."

Nu a lipsit nici prezentarea de ie româneasca semnata Virginia Linul, care este creator de frumos şi păstrător de tradiţii, doctor în Istorie şi Etnografie.

Recitalul soţilor Ianna Novac si Octavian Dobrotă a stârnit ropote de aplauze în sală si multe felicitări la cocktail-ul de la finalul evenimentului.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Bădulescu o critică pe Andreea Bălan! "Nu e prea fericit îmbrăcată” Vezi ce mai spune despre artistă

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Aşa da, aşa nu cu Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu! Ce au spus despre ţinutele vedetelor

Ce spune Raluca Bădulescu despre felul în care se îmbrăcau cele mai importante femei ale României acum o sută de ani!

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Piesele vestimentare care te salvează din orice situaţie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 18 aprilie 2021. Află ce zodie se desparte de partenerul de viață!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri