Raluca Bădulescu o critică pe Andreea Bălan! "Nu e prea fericit îmbrăcată” Vezi ce mai spune despre artistă


Raluca Bădulescu comentează stilul vestimentar al Andreei Bălan! Motivul pentru care nu îi place cum se îmbracă artista.

Face ce face şi Andreea Bălan şi intră iar în vizorul comentatorilor de fashion. Oricum s-ar numi ei, nici măcar unuia nu îi place cum îşi alege cântăreaţa ţinutele la evenimentele mondene sau la apariţiile pe micul ecran.

Una dintre cele mai reprezentative voci în domeniu, Raluca Bădulescu, spune exact nivelul la care este solista în acest moment atunci când vine vorba despre haine!

”Andreea este o femeie foarte frumoasă, dar nu  ştie să se îmbrace deloc. Nu înţeleg de ce”, a început jurata caracterizarea blondinei.

Într-o declaraţie data site-ului nostru, Raluca Bădulescu se ia de Andreea Bălan şi o sfătuieşte să apeleze la stilişti competenţi!

"Nu vreau să se supere lumea pe mine, să avem discuţii, că de când avem rubrica de la Teo, "Aşa da sau Aşa nu", se mai simt ofensate diverse vedete. Ei bine, nu pot să nu zic însă că Andreea Bălan nu este prea fericit îmbrăcată.

S-a mai supărat o dată pe mine şi mi-a zis la un eveniment. Eu o sfătuiesc să apeleze la stilişti sau să-şi găsească o linie vestimentară potrivită pentru ea", a declarat Raluca Bădulescu.


Abonează-te pe

Citește și:

Aşa da, aşa nu cu Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu! Ce au spus despre ţinutele vedetelor

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Ce spune Raluca Bădulescu despre felul în care se îmbrăcau cele mai importante femei ale României acum o sută de ani!

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Piesele vestimentare care te salvează din orice situaţie

Raluca Bădulescu şi Bote, momentul adevărului despre ţinutele vedetelor! "Arată ca un sălămior" - "Am întrebat-o şi pe ea de ce e aşa de frumoasă dar se îmbracă...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri