Cozonac pufos cu mac - Reteta pentru incepatoare


Cozonacii cu mac sunt printre cei mai populari datorita umpluturii deosebite.

Ingrediente

500 grame faina

Un cub de drojdie proaspata

70 grame zahar

Un ou

150 grame unt

Un praf de sare

250 ml apa calduta

Pentru umplutura

500 grame mac

50 grame unt

50 grame stafiide

50 grame nuca macinata

Un ou

Pentru glazura

200 grame zahar pudra

20 ml rom

Mod de preparare

Drojdia si zaharul se dizolva in apa calduta. Faina se pune pe un blat de lucru, se face in mijloc o gropita unde se pune amestecul de drojdie, apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta aluatul. Cand aluatul devine elastic se pune intr-un vas, se acopera si se lasa la crescut timp de o ora.

Citeste continuarea pe Mooza.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Asa faci cel mai bun cozonac cu nuca pentru Paste. Trucuri pentru un cozonac pufos si gustos

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Paste raw-vegan! Cum sa prepari pasca, drob sau cozonac fara coacere - VIDEO

Drob, salata, cozonac si oua rosii? Ia-ti gandul! Cate oua mancam de Paste fara sa ne imbolnavim

Cea mai usoara reteta de cozonac de post! Reteta veche si delicioasa!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri