Coteanu, noul concurent de la Puterea Dragostei, atac la Raluca, fosta iubită a lui Ricardo ”E cea mai periculoasă”


Ricardo a aruncat bomba la Puterea Dragostei mărturisind că Raluca Munte mai are sentimente pentru el. A fost momentul în care Coteanu s-a dezlănțuit.

 

După ce Ricardo a vorbit la telefon cu Raluca și i-a cerut iertare pentru lucrurile urâte spuse despre ea și i-a promis chiar că va șterge vlogurile în care făcea acuzații grave despre fosta lui iubită, tânărul a aruncat bomba chiar în emisiune.

”Raluca și în clipa de față mă iubește”, le-a spus Ricardo băieților din casa de la Puterea Dragostei.

Afirmația lui Ricardo l-a activat pe Coteanu, noul intrat la Puterea Dragostei, care pare că a urmărit cu atenție primul sezon al show-ului și care are un ”ghimpe” împotriva Ralucăi, fosta iubită a lui Ricardo. ”Este cea mai periculoasă. Îți râde în față și te vinde la primul semafor. Când o femeie lasă pe altul pentru tine, să te aștepți să facă așa și cu tine. Nici nu știai că te-ai despărțit, ai aflat de la televizor”, i-a spus Coteanu lui Ricardo în emisiune.

Citeste si: Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei! "Nişte..."

Citeste si: Tragedia care i-a cutremurat pe concurenții de la Puterea Dragostei! Teodora, o handbalistă de 18 ani, are nevoie de sânge

Citeste si: Jador a clacat și a părăsit Puterea dragostei! Prima reacție

Ricardo a aflat de la televizor că Raluca s-a despărțit de el după ce au plecat de la Puterea Dragostei

Raluca și Ricardo de la Puterea dragostei au fost iubiți în show, după ce tânăra l-a părăsit pe Adrian Iancu, cel cu care formase un cuplu în show. La scurt timp după ce Raluca și Ricardo au ieșit de la Puterea Dragostei, cei doi au fost într-o vacanță, iar la întoarcerea din escapadă, s-au despărțit. Mai mult, Ricardo a aflat că Raluca s-a despărțit de el de la televizor, pentru că el între timp plecase în SUA, unde a muncit câteva luni.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Raed Arafat a spus care sunt gelurile dezinfectante din comerț care distrug coronavirusul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri