Jador a clacat și a părăsit Puterea dragostei! Prima reacție


Ce s-a întâmplat cu Jador.


In articol:

Vestea că Ella se apropie din ce în ce mai mult de Iancu nu i-a prins deloc bine lui Jador, care a luat o decizie șocantă, de față cu toți concurenții emisiunii Puterea dragostei. Dansul Ellei cu Iancu, parte a pedepsei lui Mocanu, l-a înfuriat la culme pe Jador, care a hotărât să plece.

Dacă în celelalte ocazii a plecat din motive medicale ori pentru că a fost votat să plece, de data aceasta Jador și-a făcut bagajul și a părăsit casa Puterea dragostei.

Înainte de a ieși, Jador i-a urat mult noroc Ellei și să fie fericită alături de Iancu. Fără să stea pe gânduri, Mariana a plecat în fugă alături de Jador. De câteva săptămâni, Mariana a recunoscut că este îndrăgostită de Jador, așa că este ușor de înțeles decizia ei.

La doar câteva ore de la momentul șocant în care Jador a fost urmat în fugă de Mariana, artistul a avut și o primă reacție. Jador a postat pe pagina da de Facebook un nou vlog, alături de Bogdan Mocanu.

 

Andreea Mantea a descalificat trei concurenți din emisiunea Puterea Dragostei: "Să fie scoși de pe site"

Andreea Mantea a descalificat, în ediția de luni, trei concurenți de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bunica lui Livian a spus totul despre Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Ce a făcut pentru iubita ”Lupului”

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, la același hotel cu Culiță Sterp: „Tu și Mocanu v-ați despărțit”?

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, cu urme adânci pe cap după bătaia cu Roxana

Andreea Mantea a făcut un anunț radical în ediția de luni de la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a anunțat descalificarea a trei concurenți din casa Puterea Dragostei. None, Andy și Fizz sunt oficiali eliminați din emisiune și nu mai au dreptul să se întoarcă niciodată în emisiune.

"None, Andy și Fizz sunt descalificați oficial! Ei nu mai au voie să se întoarcă în această emisiune. Să fie scoși de pe site", a fost anunțul făcut de Andreea Mantea, în ediția de luni de la Puterea Dragostei.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bunica lui Livian a spus totul despre Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Ce a făcut pentru iubita ”Lupului”

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Andra de la Puterea dragostei, la același hotel cu Culiță Sterp: „Tu și Mocanu v-ați despărțit”?

Imaginile pe care Andreea de la Puterea Dragostei le vrea șterse pe internet! Acum câțiva ani, blonda era de nerecunoscut

Bomba anului la Puterea Dragostei! Cristina Pucean, dansatoarea maneliştilor, intră în casă? Vezi cât de sexy e celebra blondă şi cu ce concurent flirtează!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri