Bunica lui Livian a spus totul despre Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Ce a făcut pentru iubita ”Lupului”


Întors pentru o perioadă în România, Livian de la ”Puterea Dragostei” pare decis să câștige sprijinul familiei pentru ca Nelson Mondialul, tată său, să fie ”izolat” în ceea ce privește antipatia îndreptată spre Bianca, ”Vulpița” pe care susține că o iubește.


In articol:

Așa că, zilele trecute, Livian de la ”Puterea Dragostei” i-a făcut o vizită bunicii sale, el fiind extrem de legat de simpatica bătrânică căreia îi spune ”mamă”.

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, complet goală pe internet! Fotografia care îl va înnebuni pe Mocanu

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluire șocantă despre Livian: „M-a înșelat”

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, sinceră cu Livian! I-a spus, verde-n față, care îi sunt defectele

Ajuns în apartamentul bunicii sale, Livian de la ”Puterea Dragostei” a luat-o la întrebări în privința Biancăi, Dioar că bunica lui Livian nu s-a grăbit să răspundă întrebărilor cu privire la Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Într-un final, bunica lui Livian l-a întrebat dacă s-a căsătorit cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”. ”Mai este, trebuie să ne vedem și afară, cum suntem, dar, acum, suntem foarte bine, mamă”, i-a explicat Livian bunicii sale care avea curiozități cu privire la motivele pentru care Nelson, tatăl concurentului, nu e prea încântat de Bianca.

”O simpatizez și eu până vom discuta”, spunea bunica lui Livian.

Apoi, au urmat câteva declarații care o vor face pe Bianca să fie încântată. ”Un pic e cam gincașă, e potrivită. Trebuie să mai lase de la ea, că e prea supărăcioasă, nu?(...) Dar, cum a zis tatăl tău, să o mai cunoști... Dacă ar mai fi emisiunea și la anul...”, mai spune, plină de înțelepciune, bunica lui Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Dar, pentru că o simpatizează pe Bianca, bunica lui Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut și un sacrificiu financiar: i-a dat 50 de lei concurentului, dar pentru a-i cumpăra un cadou ”Vulpiței” sale, din partea ei.

 

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” stabilesc deja  numele copilului

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ” Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

 

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”P e primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei.(...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele!(...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, prietenă, amantă, Bianca e tot!(...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce înseamnă arsura solară

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

CITEȘTE: Ce este FRAPPE-ul

Mona Stoian, din nou la Istanbul! Tânăra revine în casa emisiunii Puterea Dragostei?

Se dau bani pentru reparația casei! Clădirile cu risc seismic ridicat ar putea fi consolidate pe banii statului!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Structura unui interviu de angajare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri