Bianca de la ”Puterea Dragostei”, sinceră cu Livian! I-a spus, verde-n față, care îi sunt defectele


Relația dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță, una cât se poate de apropiată, cei doi fiind, pentru multă lume, un exemplu în ceea ce privește iubirea pe care o împărtășesc.


In articol:

Mai mult decât atât, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” par să fie foarte sinceri unul cu celălalt, mai ales că ”Vulpița” nu se sfiește să îi spună ”Lupului” ce defecte are.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mesaj tranșant pentru Nelson Mondialu': „Nici tatăl meu nu îl place...”

Citeste si: După ce Nelson Mondialul a atacat-o pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Roxana face și ea praf cuplul brunetei cu Livian! ”Nu cred în ei” EXCLUSIV

Citeste si: Poza în care Bianca de la Puterea Dragostei seamănă LEIT cu Ligi! "Te-ai operat" Imaginea aceasta este absolut şocantă! Ce schimbare!!!

 

De curând, într-unul dintre vlogurile sale, Livian de la ”Puterea Dragostei” a găsit o întreagă listă făcută de Bianca când vine vorba de ceea ce a observat la el, lista cu pricina fiind una suficient de lungă. E adevărat, pe lista pe care Livian a primit-o în casa ”Puterea dragostei” de la Bianca este una plină de calități, bruneta găsindu-i câteva zeci de plusuri, iar la defecte a notat unul care spune totul despre cât de mult se iubesc.

Iar printre calitățile pe care Bianca le-a găsit la Livian de la ”Puterea Dragostei” se numără următoarele, toate fiind prezentate, cu lux de amănunte, de ”Lup”, toate fiind scrise, cu o cariocă, pe o masă. ”Să vă arăt cât de mult mă iubește și mă apreciaza fata asta! (…) Astea sunt toate calitățile pe care mi le-a descoperit Bianca: dulce, frumos, alintat, sociabil, atent, romantic, inteligent, carismatic, răbdător, cuminte, fidel, amuzant, jucăuș, nebunatic, bun, sexy, bunăciune, zâmbăreț, giugiulibil, bătăuș, drăguț, intuitiv, pedant, minuțios, elegant, îngrijit, prietenos, liniștit, negociator, îngeraș, pervers, dur, buzat, paranoic, curios, subtil, cinstit, arogant, bucătar, energic, mâncăcios, pupicios, gigolo,

lider, calculat, orator, zăpăcit, tolerant, divin, reținut”, este lista făcută de Bianca cu privire la calitățile lui Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Iar când vine vorba de defecte, Bianca de la ”Puterea Dragostei” a scurtat lista suficient pentru a-i fi pe plac lui Livian și a trecut una singură. ”Bianca! Măcar e sinceră! Bianca este defectul meu”, a spus, râzând, Livian de la ”Puterea Dragostei”.

 

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

 

Mai mult decât atât, Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei.(...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea înmpotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele!(...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împpotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, pritenă, amantă, Bianca e tot!(...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” negociază deja și numele copilului

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copuilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre negocierile duse cu Livian.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Casa de modă LOUIS VUITTON. A fost numit cel mai valoros brand de lux din lume

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

DESCOPERĂ: Casa de modă HERMES. Povestea brandului de lux cu o istorie de aproape două secole: de la hamuri de piele pentru cai, la parfumerie si genți iconice

DESCOPERĂ: Casa de modă DIOR. Designerul Christian Dior a plasat Parisul pe harta mondială a modei

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

DESCOPERĂ: Casa de modă YVES SAINT LAURENT. Povestea designerului care a revoluționat istoria modei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri