Poza în care Bianca de la Puterea Dragostei seamănă LEIT cu Ligi! "Te-ai operat" Imaginea aceasta este absolut şocantă! Ce schimbare!!!


Bianca de la Puterea Dragostei, imaginea în care seamănă cu Ligi! Uite cum arată!


In articol:

Bianca Comănici are doar 19 ani, dar a devenit o vedetă în toată regula odată cu participarea la Puterea Dragostei, cel mai iubit show matrimonial al momentului. Tânăra a câştigat de multe ori premiul "favorita săptămânii", dar şi marele trofeu al primului sezon, şi are aproape 400.000 de urmăritori pe instagram, toţi susţinând-o şi încurajând-o în cele mai grele momente, când a suferit după None şi şi-a găsit refugiul în mesajele fanilor.

Acum însă, frumoasa brunetă trăieşte clipe minunate alături de Livian, fiul lui Nelson Mondialul. Când îi vezi împreună te gândeşti imediat că sunt suflete pereche, chimia dintre ei fiind aproape tangibilă.

Bianca de la Puterea Dragostei, imaginea în care seamănă cu Ligi! Fanii i-au reproşat că se îmbrăca şi se machia total nepotrivit pentru o adolescentă!

Citeste si: Prima reacție a Andrei, după ce a fost părăsită de Bogdan Mocanu: „Ce poate fi mai rău...”

Ei bine, astăzi Bianca pare o femeie în toată puterea cuvântului, sexy şi sigură pe ea, o tânără care are toată România la picioare. La fel de frumoasă şi inteligentă era şi în urmă cu câţiva ani, pe băncile liceului, dar, după cum puteţi vedea, aspectul ei fizic era complet diferit de cel din prezent.

O perioadă lungă, tânăra a fost blondă, iar în anumite fotografii semăna izbitor cu Loredana Chivu, fapt remarcat şi de fanii ei de pe instagram.

Una dintre imaginile postate de Bianca a stârnit un adevărat scandal pe instagram, mai mulţi urmăritori reproşându-i tinerei că se îmbrăca şi se machia total nepotrivit, mai ales pentru o fată de liceu.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri