După ce Nelson Mondialul a atacat-o pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Roxana face și ea praf cuplul brunetei cu Livian! ”Nu cred în ei” EXCLUSIV


Vechi rivale, încă din primul sezon al emisiunii, pe când se luptau pentru Iancu Sterp, Roxana nu a uitat-o Bianca de la ”Puterea Dragostei” și, ținând isonul lui Nelson Mondialul, a atacat-o pe ”Vulpița” lui Livian.


In articol:

Mai exact, Roxana de la ”Puterea Dragostei” este convinsă, că în ciuda declarațiilor de dragoste pe care și le fac Bianca și Livian, relația lor este sortită eșecului și că cei doi nu vor rezista ca și cuplu după ce vor ieși din emisiune.

”Cine-s ăștia??? ”, a fost reacția Roxanei de la ”Puterea Dragostei” când a venit vorba de Bianca și de Livian, în studioul WOWbiz.ro, vizibil deranjată de succesul câștigătoarei primul sezon al emisiunii. Mai mult, a intyat în jocul tatălui lui Livian de la ”Puterea Dragostei”. ”Domnule Nelson, eu vă respect pe dumneavoastră, dar trebuie să aveți grijă de fiul dumneavoastră.

Și vă zic de ce… Nu știu ce încearcă să facă Bianca aici, eu văd că și lui îi place de ea, dar e rupt ceva la mijloc. Eu, oricum, nu cred în ei”, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Doamne, cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca! "Mereu şi pentru totdeauna" FOTO!

Mai mult decât atât, Roxana de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că sunt niște semnale că Bianca de la ”Puterea Dragostei” nu va avea o relație prea lungă cu Livian. ”Pe el îl văd liniștit, mai calculat… Afară, oricum, nu o să mai fie amândoi. Ei, în emisiune, probabil vor fi, dar… părerea mea este că afară nu o să reziste, nu vor fi împreună. Ce a zis Nelson (Mondialul, n.

red.)? Patru au zburat, ea o să fie a cincea. El a despărțit patru iubite de fiul său, până la urmă, ea va fi a cincea. O să vedeță dacă nu e așa… Dacă se supără tatăl lui, o să se despartă ei doi…”, a mai spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Cu toate acestea, în ciuda rivalității ei cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Roxana a îndulcit puțin totul.

Eu nu am nimic cu ei, sper să le fie bine, să se iubească până la adânci bătrânețui, vin și nașă (la nuntă, n. red.), dar eu zic că nu o reziste afară din cauza factorilor externi”, a mai spus Roxana de la ”Puterea Dragostei, convinsă că problemele îi vor despărți.

 

 

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

Citeste si: Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

Decis să lămurească lucrurile, Livian a spus ce simte față de declarațiile tatălui său și față de Bianca de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu știu ce am, știu ce reprezintă Bianca și nu vreau să fiu pus în ipostaza de a alege.(...) De asta, fac tot posibilul să demonstrez contrariul celor spuse de alții despre Bianca, că ar fi prefăcută, că ar fi bandită, că își urmărește interesul. Până la urmă, toți ne urmărim interesul, dar întrebarea este ”Dacă interesul ei este o relație frumoasă alături de mine?”. Dacă interesul ei cuprinde mai multe interese, cu toate că în momentul de față interesul ei este să plece alături de mine, din această emisiune, cât mai repede. Nu am cum să îl judec pe tata, fiindcă el e creier. Toți cei care trageți concluzii, vă zic eu: nimeni de pe planeta asta nu poate să tragă concluzii despre el. El e definiția cuvântului șmecherie. El se poate suci, schimba, după o situație, în 7 stiluri diferite. În momentul de față, ceea ce încerc eu să fac este să împac și varza și capra. Și culmea, Lupul încearcă să o facă...”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei.(...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea înmpotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele!(...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împpotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Imagini interzise minorilor cu Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Andra nu trebuie să vadă aşa ceva! FOTO

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, pritenă, amantă, Bianca e tot!(...) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” negociază deja și numele copilului

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ” Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copuilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre problemele negociate cu Livian.


Abonează-te pe

Citește și:

Șoc total la Puterea dragostei! None spune adevarul ”Am legat-o cu centura pe Bianca de banchetă!!!Nu o mai suportam”

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Nefes din "Lacrimi la Marea Neagră", transformare URIAŞĂ! Uite cum îi stă blondă! Nu o mai recunoşti!

Livian și-a ieșit din minți! Scandal uriaș la Puterea Dragostei! ”Respectă-mi liniștea!”

Puterea dragostei. Imagini fabuloase cu Ligia, înainte de operațiile estetice. Reacția Roxanei: ”Înainte de plastificare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Obiceiuri sănătoase pe care poți să le adopți cu ușurință atunci când îți petreci timpul în fața ecranului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri