Doamne, cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca! "Mereu şi pentru totdeauna" FOTO!


Fanii cred că Livian de la Puterea Dragostei nu s-a despărțăit de iubita lui. Concurentul i-a promis ceva înainte de a intra în emisiune.

Livian de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai simpatici concurenți din cel de-al doilea sezon al emisiunii. Participarea lui la cel mai iubit show matrimonial a atras atenția asupra lui şi sunt câţiva fani care, din motive învăluite în mister, cred că pe "lup" îl așteaptă iubita acasă chiar dacă, oficial, formează un cuplu cu Bianca.

Deși pe pagina lui de Instagram nu mai apar fotografii cu Teodora, cea despre care el spune că este fosta lui logodnică, pe pagina ei sunt mai multe fotografii în care apare alături de Livian și chiar își fac declarații de dragoste în comentarii.

Citeste si: Poza în care Bianca de la Puterea Dragostei seamănă LEIT cu Ligi! "Te-ai operat" Imaginea aceasta este absolut şocantă! Ce schimbare!!!

Ce i-a promis Livian de la Puterea Dragostei iubitei

Cu doar zece zile înainte de participarea la casting-ul Puterea Dragostei, Livian părea extrem de fericit și de îndrăgostit cu Teodora, o tânără care seamănă puţin cu Roxana Buzoiu.

„Mereu fata mea”, a scris el în dreptul unei fotografii.

„Mereu și pentru totdeauna”, a răspuns ea.

Mai mult, Teodora și Livian au continuat să-și dea like-uri la poze chiar și după ce el a intrat în casa Puterea Dragostei. Trebuie să recunoaştem însă că, de când are o relaţie serioasă cu Bianca, protagonistul nostru nu a mai fost surprins "pe picior greşit" cu o altă femeie.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, adevărul despre ce poartă Bianca în geantă! ”Ea a spus asta, că are o...jucărie”

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscopul saptamanii

Horoscop Cassandra 20-26 ianuarie 2020. Trei zodii ajung la epuizare, două zodii cunosc o persoană specială

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri