None de la Puterea Dragostei, adevărul despre ce poartă Bianca în geantă! ”Ea a spus asta, că are o...jucărie”


Băieții din casa de la Puterea Dragostei au discutat, la un moment dat, despre un obiect pe care l-ar purta Bianca în geantă.

Bogdan a fost primul care a aruncat zvonul, spunând că ”Bianca are mereu ”bățul” ăla cu ea” și au fost multe glume și ironii pe baza acestui obiect.

Întrebat într-un live despre acest zvon privind ”jucăria sexuală” a Biancăi, None a răspuns.

”Nu jucării (pentru adulți). Avea o singură jucărie, un vibrator. Așa a spus ea. Din cate știu eu, și când a fost eliminată din emisiune, din câte știu eu de la fete, dorința ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se...Probabil are un libidou crescut”, a spus None despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă Bianca a vorbit.

Citeste si: Mesajul incredibil primit de Bianca de la Puterea Dragostei în urmă cu puțin timp! "Mi-e dor de tine" NU este de la Livian! Vezi cine i l-a trimis!

În prezent frumoasa brunetă se iubeşte cu Livian, fiul lui Nelson Mondialul, cei doi formând cel mai îndrăgit cuplu din casa Puterea Dragostei.

 

None, de la Puterea Dragostei, despre femeilie care au făcut videochat

None și-a spus părerea și despre concurenții care au făcut videochat și au avut curajul să recunoască acest lucru: Larisa, Raluca și Adrian.

”Eu cred că acest lucru nu ar trebui să influențeze cu ceva drumul unui concurent în casă. Însă acest lucru (nr. videochat-ul) este încă judecat de lume. Pe mine nu m-ar deranja să fac un cuplu cu o femeie care a făcut videochat. Asta pentru că nu a fost ”atinsă”. Dar aș prefera să nu fi făcut acest lucru și să fie văzută de mii de bărbați, asta pentru că eu sunt Scorpion și sunt extrem de gelos”, a spus None, în live.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă pe care i-a scris-o Bianca de la Puterea Dragostei lui Livian: „Îmi tot imaginez cum te sărut pe buze, pe obraji, pe gât și...”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Specialiștii au dezvăluit alimentele care îți îmbunătățesc tenul! Alimentația poate vindeca acneea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri