Nefes din "Lacrimi la Marea Neagră", transformare URIAŞĂ! Uite cum îi stă blondă! Nu o mai recunoşti!


Nefes din "Lacrimi la Marea Neagră", transformare URIAŞĂ! Uite cum îi stă blondă frumoasei actriţe!

Povestea incredibilă a frumoasei Nefes, o tânără care luptă să scape de violenţa soţului ei, înneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu), a cucerit România. Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuşeşte să se elibereze şi să-si construiască singură destinul, iar lumina călăuzitoare îi este chiar iubirea.

Protagonista noastră primeşte lovituri crunte de la viaţă, dar de fiecare dată reuşeşte să mergă mai departe şi devine din ce în ce mai puternică. Ei bine, actriţa care i-a dat viaţă lui Nefes este superba İrem Helvacıoğlu, una dintre cele mai iubite vedete din Turcia.

Citeste si: Irem Helvacioglu, neînfricata “Nefes”, din “Lacrimi la Marea Neagră”: “Aveam cam 10 ani și deja alesesem profesia pe care mi-o doream!”

Nefes din "Lacrimi la Marea Neagră", transformare URIAŞĂ! Vedeta este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia!

Tânăra cu ochii verzi are aproape trei milioane de urmăritori pe instagram şi primeşte zeci de mii de aprecieri la imaginile postate. Admiratorii lui Irem au fost însă şocaţi de una dintre fotografiile urcate de actriţă pe reţelele de socializare. În imaginea respectivă, aceasta este blondă, culoare care parcă îi schimbă chiar şi trăsăturile faciale. Îţi place cum îi stă?

Citeste si: Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre asemănarea ei cu Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ce se întâmplă în organismul tău când mănânci șorici! Avertismentul medicilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri