Bianca de la Puterea dragostei, cu urme adânci pe cap după bătaia cu Roxana


Cum a apărut Bianca în emisiune.


In articol:

Scene șocante s-au derulat în ultima gală a emisiunii Puterea Dragostei. Roxana a aruncat cu un scaun în Bianca și a sărit la bătaie la ea și Livian, după ce a aflat că cei doi au bârfit-o.

Așa cum este cunoscută drept o fire extrem de temperamentală, Roxana nu a stat pe gânduri și a intervenit imediat după ce a aflat ce se spune despre ea. Roxana a sărit la bătaie la Bianca și a aruncat cu un scaun în ea, iar ceilalți concurenți au sărit imediat între ele pentru a calma spiritele. Livian a vrut să vorbească cu ea, dar a fost ținut departe de colegii de emisiune. 

Citeste si: Imaginile pe care Andreea de la Puterea Dragostei le vrea șterse pe internet! Acum câțiva ani, blonda era de nerecunoscut

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, la același hotel cu Culiță Sterp: „Tu și Mocanu v-ați despărțit”?

Citeste si: Despărțire șoc la Puterea dragostei! Și-au spus adio: „Nu mai am nicio treabă cu el”

Ce acuzații și-au adus cele două concurente

 

În urma acestui scandal, se pare că Bianca a rămas cu urme adânci pe cap, iar fanii Biancăi cred că sunt din cauza Roxanei. Pe grupurile de susținere ale emisiunii au apărut imaginile șocante cu semnele iubitei lui Livian.

Asta vor ei, să mă enerveze. Ai înnebunit? Ce, eu sunt proastă, nu îmi dau seama? Eu nu vorbesc despre ei. Atâta bârfă, frate... Nu au obosit oamenii ăștia? Eu nu am bârfit pe nimeni în casa asta. Eu nu am de ce să îi bârfesac pentru că oamenii ăștia nu înseamnă nimic pentru mine. Înseamnă că sunt persoană importantă, nu?”, a spus Roxana.

Astea sunt scenetele ei. Nu v-ați obișnuit? Se preface. Vrea să îl provoace să dea în ea. Ne-am obișnuit cu scenele tale”, a spus Bianca, după ce Livian a intervenit în discuție pentru a-și apăra iubita.


Citește și:

Andra de la Puterea dragostei, la același hotel cu Culiță Sterp: „Tu și Mocanu v-ați despărțit”?

Despărțire șoc la Puterea dragostei! Și-au spus adio: „Nu mai am nicio treabă cu el”

Imaginile pe care Andreea de la Puterea Dragostei le vrea șterse pe internet! Acum câțiva ani, blonda era de nerecunoscut

Dovezile rușinoase de când Bogdan Mocanu făcea videochat! Concurentul, dat de gol de Yamato Zaharia

Adelin de la Puterea dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că a desfigurat-o pe Ștefania: „Știi ce se întâmplă când nu riști?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Livian de la Puterea dragostei, mesaj neașteptat despre Flori: „Am un anunț foarte important de făcut”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri