Despărțire șoc la Puterea dragostei! Și-au spus adio: „Nu mai am nicio treabă cu el”


Doi concurenți de a Puterea dragostei s-au despărțit.

După nici două săptămâni de relație, Manuela și Ricardo au pus punct poveștii lor. Cea care a făcut anunțul a fost chiar Manuela, care i-a mărturisit noului concurent că nu mai are nicio treabă cu Manuel, iar motivul este unul incredibil.

Venirea lui Coteanu, noul concurent de la Puterea dragostei, a făcut-o pe Manuela să își deschidă sufletul în fața lui. Coteanu a aflat că Manuela nu mai vrea să audă de Ricardo, iar cea care pare fi vinovată de această ruptură este Roxana, care a început să se apropie din ce în ce mai mult de Ricardo.

Fosta iubită a lui Iancu l-a ales pe Ricardo ca să danseze când a reintrat în emisiune și au petrecut mai multe ore discutând lucruri din viața personală, lucru care a enervat-o la culme pe Manuela.

Citeste si: Imaginile pe care Andreea de la Puterea Dragostei le vrea șterse pe internet! Acum câțiva ani, blonda era de nerecunoscut

Citeste si: Plușica de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp! ”A fost foarte frumos ce a fost...”

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi de la Puterea Dragostei are o relaţie cu o brunetă sexy! Uite cum arată tânăra!

Cum a reacționat Ricardo

„Mi-a zis: Vezi că nu mai am nicio treabă cu Ricardo”, i-a mărturisit Coteanu lui Ricardo:

Ricardo a aflat cu surprindere această decizie și a aplaudat ironoc această decizie:

„Nu îmi amintesc să fi spus așa ceva”, s-a apărat Manuela.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cutremurător! Ce a simțit Botezatu în momentul în care medicii i-au spus că are cancer! ”Nu am putut să scot nici măcar un cuvânt, am rămas cu privirea fixă într-un punct”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri