Plușica de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp! ”A fost foarte frumos ce a fost...”


Raluca Marina, adică simpatica Plușica de la ”Puterea Dragostei” a decis să dea cărțile pe față cu privire la relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp, artistul care s-a întors în brațele fostei sale soții, Carmen de la Sălciua.


In articol:

Astfel, frumoasa Plușica de la ”Puterea Dragostei”, după ce câteva luni la rândul s-a plimbat prin țară urmându-l pe Culiță Sterp la diverse evenimente sau însoțindu-l acasă la el, a recunoscut că între ea și fostul soț al lui Carmen de la Sălciua s-a întâmplat...

ceva.

Citeste si: Loredana Chivu, mesaj BOMBĂ pentru Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că ar fi avut o aventură cu Culiţă! Uite ce a putut să-i spună!

Citeste si: De ce s-au despărțit, de fapt, Cosmin Isăilă și Carmen de la Sălciua: „De o lună...”

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, schimbare uluitoare de look!

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, schimbare uluitoare de look!

Așa că, de curând, pe vlodul Ralucăi de la ”Puterea Dragostei”, una dintre prietenele pe care și le-a făcut în emisiunea moderată de Andreea mantea, Plușica, provocată la un test de siceritate, a recunoscut că între ea și Culiță Sterp a fost... ceva. Mai mult, chiar dacă nu spune că a fost o relație, având în vedere că niciunul nu și-a asumat-o, Plușica de la ”Puterea Dragostei” explicat, voalat, că între ea și artist a u fost foarte multe momente frumoase.

”Toată lumea a vorbit despre subiectul ăsta! Eu și Culiță... ne-am cunoscut mai bine, ca să zic așa. Am încercat să necunoaștem, dar, până la urnmă, am ajuns la concluzia că nu poate fi nimicmai mult între doi decât o prietenie și am lăsat-o așa cum a fost. A fost foarte frumos ce a fost... Eu îl respect în continuare foarte mult, pentru că este un om desobit și mă bucur că am rămas prieteni...

Nici nu aveam de ce să nu rămânem prieteni, nu ne-am certat. Am încercat, am vorbit mai mult, dar...”, a spus Plușica de la ”Puterea Dragostei”, zâmbind tristă, probabil cuprinsă de nostalgia respectivelor momente.

Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp s-au iubit câteva luni

”Între Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” a fost întotdeauna... ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se  vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el nu a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu l-au spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, ne-a spus un apropiat de-al cuplului pe care l-ar fi format Plușica de la ”Puterea Dragostei” cu Culiță Sterp.

 

Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp

”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, după divorțul de Culiță Sterp, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Doar că povestea de dragoste a durat doar un an, cei doi despărțindu-se de curând. ”Da, din păcate, ne-am despărțit... Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume”, ne-a spus Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua. Mai mult decât atât, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cosmin Isăilă a dat mai multe detalii despre despărțirea care a șocat showbiz-ul românesc. ”Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație... Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit...”, ne-a mai explicat Cosmin Isăilă despre relația cu Carmen de la Sălciua. Iar după ce s-a despărțit de Cosmin, Carmen de la Sălciua a luat decizia să se împace cu Culiță Sterp, ei doi afișându-se, deja, împreună, Plușica de la ”Puterea Dragostei” fiind dată uitării.


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri