Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei! "Nişte..."

Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei!
Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei! "Nişte..."

Răzvan şi Dani au vorbit, zilele trecute, la emisiunea lor matinală, despre Muzeul Kitsch-ului din Capitală, unul dintre cele mai populare obiective turistice ale momentului. Ei bine, iubitul Lidiei Buble a profitat de tema discutată şi a făcut referire la artiştii care au pus "monopol" pe primele locuri din "trending", pe youtube.

Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! "Am fost invadaţi"

" Că tot veni vorba de kitsch-uri, trebuie să spunem ce se întâmplă şi în trending pe youtube. Am fost invadaţi de Jadori, Culiţe şi Carmen de la Sălciua. Asta e...", a declarat îndrăgitul prezentator tv.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, despre scandalul cu Larisa și acuzațiile despre Culiță Sterp ”M-a înjungiat pe la spate” EXCLUSIV

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În ultimele luni, piesele celor menţionaţi de Răzvan Simion au stat şi săptămâni întregi pe primele locuri în "trending", Jador, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp având milioane de fani atât în ţară cât şi în străinătate.

Melodiile lor au zeci de milioane de vizualizări şi, în plus, în ultima vreme, toţi trei au fost intens mediatizaţi.

Citeste si: Deea de la Puterea dragostei și Andra Volos, desființate de fani: „Care e tariful prin Italia?”

Împăcarea dintre Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua ţine de două săptămâni primele pagini ale tabloidelor, iar aventurile lui Jador în casa Puterea Dragostei sunt, de asemenea, extrem de interesante pentru români.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Ligi de la Puterea dragostei, desființată pentru o fotografie: „Îmi este frică la noapte”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Mary și Robert de la Puterea Dragostei, prima vacanță împreună! Ce au sesizat însă fanii la frumoasa blondă?

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies