Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă

Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă
Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă

Mod de preparare:

 

Am frecat drojdia cu 2 linguri de zahar pana la lichefiere si am turnat peste ea 150 ml apa calduta. Intr-un vas am pus pe foc 100 ml apa cu doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie si portocala si zeama de portocala si am lasat pana la topirea zaharului. A rezultat un sirop din care am oprit putin pentru a unge cornurile, iar restul l-am folosit la aluat. Am frecat margarina cu 4 linguri de zahar farin, am adaugat drojdia lichefiata, apoi siropul caldut, otetul in care am stins bicarbonatul si am inceput sa incorporez faina.

 

Citeşte continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

10 semne de avertizare pe care Universul ţi le trimite când eşti pe drumul greşit

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

Există momente în care DUREREA unui om îți taie răsuflarea. Astăzi a fost unul dintre ele. CE A FĂCUT acum Igor Cuciuc lasă o urmă adâncă în inimile celor care au simțit: "Sufletul omului este cel mai greu de vindecat… uneori poate chiar imposibil"

Tichileşti, locul uitat de Dumnezeu! Nouă suflete ciuntite de boală îşi duc traiul, de la o zi la alta, în oraşul din care nu au ieşit niciodată

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Elevă de clasa a IX-a, răpită, bătută și umilită de 6 colege din cauza unui băiat! I-au furat telefonul și au agresat-o minute întregi pe o stradă din apropierea școliI


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies