Gabriela Cristea, declaraţia despre infidelitatea în cuplu care a şocat pe toată lumea: „Recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare”


 

 

Gabriela Cristea a avut o căsnicie nereuşită cu Marcel Toader, cei doi despărţindu-se cu scandal la cinci ani după ce îşi jurau iubire veşnică. Lucrurile au mers bine pentru prezentatoare după separarea de soţul ei, pentru că s-a îndrăgostit de Tavi Clonda şi i-a oferit acestuia o fetiţă superbă, iar acum este pe cale să îl aducă pe lume şi pe cel de-al doilea copil. 

 

Cu toate că în viaţa de familie îi merge cât se poate de bine, Gabi Cristea a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă despre una dintre cele mai mari probleme întâlnite în relaţiile din zilele noastre, infidelitatea. 

 

„Femeile şi bărbaţii înşală deopotrivă, numai că femeile sunt mai discrete, deşi în ultima vreme, ele se tot laudă.

Asta e realitatea, de ce să ne ascundem după deget. Înainte, femeile erau mai discrete. 

 

Ideea este să nu mă judecaţi, pentru că asta încerc să fac şi eu. Să nu-i judec pe alţii. De-a lungul timpului, recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare în care i-am judecat pe alţii, dar învăţând în timp că nicio situaţie nu seamănă cu alta oricum am privi lucrurile şi că oamenii nu trebuie judecaţi pentru reacţiile pe care le au într-un anumit moment al vieţii.

Vă cer un strop de toleranţă şi să nu mă judecaţi aspru” a spus vedeta. 

 

M.B.


Abonează-te pe

Citește și:

10 semne de avertizare pe care Universul ţi le trimite când eşti pe drumul greşit

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Tichileşti, locul uitat de Dumnezeu! Nouă suflete ciuntite de boală îşi duc traiul, de la o zi la alta, în oraşul din care nu au ieşit niciodată

Retenţia de apă: Cum să elimini balonarea şi excesul de apă din corp în doar 4 zile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri