Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă

Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă
Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă

Aşa faci cele mai fragede cornuri de post cu gem şi nucă. Sunt fragede şi pufoase si se fac super simplu.

 

Ingrediente:

 

1 pachet margarina

250 ml apa calduta

4 linguri de ulei

6 linguri zahar

25 gr drojdie proaspata

500 gr faina

coaja rasa si zeama de portocala

coaja rasa de lamaie

200 gr gem de prune

150 gr miez de nuca maruntit

1 varf lingurita bicarbonat de amoniu

1 lingura otet de mere

sare

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>>



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

10 semne de avertizare pe care Universul ţi le trimite când eşti pe drumul greşit

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

Unde au fost văzuți ultima dată Roman și Anna Novak schimbă complet modul în care este privit cazul. Părinții soției milionarului au făcut un GEST DISPERAT când au aflat teribila veste. Ce s-a întâmplat cu ei

Tichileşti, locul uitat de Dumnezeu! Nouă suflete ciuntite de boală îşi duc traiul, de la o zi la alta, în oraşul din care nu au ieşit niciodată

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Elevă de clasa a IX-a, răpită, bătută și umilită de 6 colege din cauza unui băiat! I-au furat telefonul și au agresat-o minute întregi pe o stradă din apropierea școliI


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies