Cookies cu ovaz si ciocolata! Reteta sanatoasa si delicioasa!

Cookies cu ovaz si ciocolata! Reteta sanatoasa si delicioasa!
Cookies cu ovaz si ciocolata! Reteta sanatoasa si delicioasa!

Aceasta reteta de cookies este foarte simpla si foarte gustoasa. Iata cum se pregateste.

 

Ingrediente:
200g unt
½ lingura sirop de artar
1 cana faina
1 cana de zahar tos
Ovaz 2 ½ cesti
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita praf de copt
1 lingurita de condimente amestecate
Crema de ciocolata:
1 baton Mars
80ml smantana de gatit
20g ciocolata neagra (aproximativ 3 patrate)
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Topiti untul si siropul intr-o tigaie la foc mediu. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi se adauga untul si siropul.
Se amesteca bine pentru a combina. Rulati amestecul in bile mici, de marimea unei nuci.
Bilutele le puneti pe o tava de copt si le aplatizati cu o furculita. Acesti biscuiti nu se lasa foarte mult asa ca aplatizati cat mai mult posibil.
Coaceti timp de 13-15 minute. Cand ii scoateti din cuptor vor fi in continuare moi, dar bagati la rece, devin fermi.
Pentru umplutura de ciocolata:
Se taie batonul Mars in bucati mici si se topeste la foc mediu, impreuna cu smantana lichida si ciocolata neagra.
Se amesteca pana cand sosul este lucios, apoi bagati la frigider pana cand este o suficient de gros pentru a unge biscuitii.
Sursa

Ingrediente:

200g unt
½ lingura sirop de artar
1 cana faina
1 cana de zahar tos
Ovaz 2 ½ cesti
1 lingurita bicarbonat

de sodiu
1 lingurita praf de copt
1 lingurita de condimente amestecate

Crema de ciocolata:

1 baton Mars
80ml smantana de gatit
20g ciocolata neagra (aproximativ 3 patrate)

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Topiti untul si siropul intr-o tigaie la foc mediu. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi se adauga untul si siropul.



Se amesteca bine pentru a combina. Rulati amestecul in bile mici, de marimea unei nuci.

Bilutele le puneti pe o tava de copt si le aplatizati cu o furculita. Acesti biscuiti nu se lasa foarte mult asa ca aplatizati cat mai mult posibil.

Coaceti timp de 13-15 minute. Cand ii scoateti din cuptor vor fi in continuare moi, dar bagati la rece, devin fermi.


Pentru umplutura de ciocolata:

Se taie batonul Mars in bucati mici si se topeste la foc mediu, impreuna cu smantana lichida si ciocolata neagra.Se amesteca pana cand sosul este lucios, apoi bagati la frigider pana cand este o suficient de gros pentru a unge biscuitii. 

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum s-a pregătit Cristina Șișcanu pentru venirea lui Moș Nicolae. Prezentatoarea a povestit ce a făcut în Ajun de sărbătoare: “A fost una dintre cele mai frumoase zile pentru mine.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

CE LE-A SPUS anchetatorilor tânărul care și-a ucis tatăl cu 18 lovituri de cuțit i-a cutremurat. Motivul din spatele tragediei care zguduie Bucureștiul e greu de crezut și șochează. Nimeni nu se aștepta ca gestul său să ajungă atât de departe

Mesajul emoționant al lui Culiță Sterp cu ocazia aniversării tatălui său: “Nu sunt în măsură să te judec pentru alegerile tale.”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

ALERTĂ NASA! Un obiect misterios ce seamănă cu o navă spațială se îndreaptă cu o viteză orbitoare spre Pământ și pare "să emită periodic jeturi de gaz și praf"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies