Cookies cu ovaz si ciocolata! Reteta sanatoasa si delicioasa!


Cookies cu ovaz si ciocolata! Reteta sanatoasa si delicioasa!

Aceasta reteta de cookies este foarte simpla si foarte gustoasa. Iata cum se pregateste.

 

Ingrediente:
200g unt
½ lingura sirop de artar
1 cana faina
1 cana de zahar tos
Ovaz 2 ½ cesti
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita praf de copt
1 lingurita de condimente amestecate
Crema de ciocolata:
1 baton Mars
80ml smantana de gatit
20g ciocolata neagra (aproximativ
3 patrate)
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Topiti untul si siropul intr-o tigaie la foc mediu. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi se adauga untul si siropul.
Se amesteca bine pentru a combina. Rulati amestecul in bile mici, de marimea unei nuci.
Bilutele le puneti pe o tava de copt si le aplatizati cu o furculita.
Acesti biscuiti nu se lasa foarte mult asa ca aplatizati cat mai mult posibil.
Coaceti timp de 13-15 minute. Cand ii scoateti din cuptor vor fi in continuare moi, dar bagati la rece, devin fermi.
Pentru umplutura de ciocolata:
Se taie batonul Mars in bucati mici si se topeste la foc mediu, impreuna cu smantana lichida si ciocolata neagra.
Se amesteca pana cand sosul este lucios, apoi bagati la frigider pana cand este o suficient de gros pentru a unge biscuitii.
Sursa

Ingrediente:

200g unt
½ lingura sirop de artar
1 cana faina
1 cana de zahar tos
Ovaz 2 ½ cesti
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita praf de copt
1 lingurita de condimente amestecate

Crema de ciocolata:

1 baton Mars
80ml smantana de gatit
20g ciocolata neagra (aproximativ 3 patrate)

Se

incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Topiti untul si siropul intr-o tigaie la foc mediu. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi se adauga untul si siropul.

Se amesteca bine pentru a combina. Rulati amestecul in bile mici, de marimea unei nuci.

Bilutele le puneti pe o tava de copt si le aplatizati cu o furculita. Acesti biscuiti nu se lasa foarte mult asa ca aplatizati cat mai mult posibil.

Coaceti timp de 13-15 minute. Cand ii scoateti din cuptor vor fi in continuare moi, dar bagati la rece, devin fermi.

Pentru umplutura de ciocolata:

Se taie batonul Mars in bucati mici si se topeste la foc mediu, impreuna cu smantana lichida si ciocolata neagra.Se amesteca pana cand sosul este lucios, apoi bagati la frigider pana cand este o suficient de gros pentru a unge biscuitii. 

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei, Marian Corcheș! Bianca, fosta lui soție, a fost jignită de artistă: „Carmen a dovedit ce caracter are”

5 jocuri care îți vor ajuta copilul să dezvolte inteligență emoțională și să-și îmbunătățească limba engleză

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022. O zodie trebuie să ia o decizie importantă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri