CONCURS: Reţetă musaca de cartofi
Zona de proveniența Medgidia-Constanța.
Ingrediente: 200g cascaval ras, 200g smântâna, 10 cartofi tăiați felii, 3-4 linguri ulei, 2 cepe tocate mărunt, 2 morcovi tăiați cubulețe, 2 oua, 1kg carne de vita tocata, 1 conserva pulpa de roșii, 1 lingurita boia ardei dulce. 1lingurita piper, amestec de condimente pentru carnea tocata, sare.
Mod preparare:
Punem ulei in cratiță, se încinge uleiul, punem ceapa, adaug morcovi, călesc legumele 10 minute, adaug carnea tocata, le amestec, călesc totul pana carnea se albește, adaug sarea, piperul, boia, condimentele pentru carnea tocata, amestec, adaug pulpa de roșii,
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Amenajarea in tava:
Punem un strat de cartofi in tava, peste ei punem un strat de carne, continuam cu un strat de cartofi,apoi un strat de carne,apoi un strat de cartofi.
Pofta buna, este delicioasa!
Reţetă trimisă de Nicole Nicoleta