CONCURS: Reţetă musaca de cartofi


CONCURS: Reţetă musaca de cartofi

Zona de proveniența Medgidia-Constanța.

Ingrediente: 200g cascaval ras, 200g smântâna, 10 cartofi tăiați felii, 3-4 linguri ulei, 2 cepe tocate mărunt, 2 morcovi tăiați cubulețe, 2 oua, 1kg carne de vita tocata, 1 conserva pulpa de roșii, 1 lingurita boia ardei dulce. 1lingurita piper, amestec de condimente pentru carnea tocata, sare.

Mod preparare:

Punem ulei in cratiță, se încinge uleiul, punem ceapa, adaug morcovi, călesc legumele 10 minute, adaug carnea tocata, le amestec, călesc totul pana carnea se albește, adaug sarea, piperul, boia, condimentele pentru carnea tocata, amestec, adaug pulpa de roșii, amestecam, adăugăm putina apa, aproximativ 250ml, lăsam sa fiarbă, aproximativ 1 ora. Cat timp se fierbe sosul prajim cartofii pana devin ușor aurii.

Amenajarea in tava:

Punem un strat de cartofi in tava, peste ei punem un strat de carne, continuam cu un strat de cartofi,apoi un strat de carne,apoi un strat de cartofi. Amestecam cașcavalul cu oua și cu smântâna și vom turna peste musaca sa acoperim foarte bine cartofii, punem la cuptor la 170 grade pentru 60 minute.

Pofta buna, este delicioasa!

Reţetă trimisă de Nicole Nicoleta


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Victor Ponta împlinește vârsta de 47 de ani. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani GALERIE FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Concurs

Parteneri