CITEȘTE: Cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță


Află cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță, principalul coordonator al campaniei de vaccinare în România.


In articol:

Valeriu Gheorghiță este medic, specialist în boli infecțioase, în cadrul „Spitalului Universitar Militar Central Carol Davila” din București. A devenit o figură extrem de cunoscută în România după ce a fost numit în funcția de coordonator al programului național de vaccinare împotriva COVID-19.

Valeriu Gheorghiță și-a cunoscut soția în facultate

Despre viața personală a acestuia se cunosc foarte puține lucruri. Valeriu Gheorghiță este căsătorit cu o fostă colegă de facultate și nu are copii.

Soția sa îl susține în toate activitățile pe care le desfășoară, oferindu-i din umbră tot sprijinul și echilibrul de care are nevoie.

Citeste si: Dr. Valeriu Gheorghiță, despre românii care refuză vaccinul anti-COVID-19: "Vor putea decide în cunoştinţă de cauză"

„Fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante. Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult.

Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile”, povestea medicul Valeriu Gheorghiță despre relația cu soția sa pentru life.ro.

Valeriu Gheorghiță soție

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă, declarații despre vaccinarea antiCOVID la copii! Cât de sigur este vaccinul pentru cei mici?

Valeriu Gheorghiță, secrete despre viața de familie

Soția medicului este o femeie elegantă, discretă și foarte înțelegătoare în ceea ce privește noile responsabilități ale soțului său. Cei doi formează o pereche echilibrată, susținându-se reciproc în perioadele solicitante care intervin ca urmare a profesiei de medic

„Seara se termină foarte târziu pentru că nu pot să mă deconectez cu totul când ajung acasă. În continuare sunt în legătură cu colegi sau șefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situațiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiți pacienți.

Valeriu Gheorghiță

Sunt conectat la realitatea de zi cu zi, lăsând la o parte faptul că încerc să fiu update cu informațiile care apar, iar asta înseamnă foarte mult timp consumat care, cred eu, până la urmă va fi de folos. Și cred că așa ar trebui să se întâmple în momentul de față: fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante. Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult”, a povestit Valeriu Gheorghiță, pentru life.ro.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, despre infectarea cu COVID-19: ”Va căpăta în viitor un caracter sezonier ca orice altă viroză respiratorie”

Soția celebrului medic consideră că atmosfera din familie este foarte importantă,  de aceea încearcă să creeze o oază de liniște în casă.

„Mă simt mai bine venind acasă decât dacă aș sta izolat undeva. Simt că de aici îmi preiau energia și asta mă ajută să funcționez bine a doua zi” a povestit Valeriu Gheorghiță pentru life.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

„Familia vine înainte de orice.” Denisa Tănase își dorește un copil

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Copilul tău se comportă total nepotrivit? Ce trebuie să faci în această situație?

„Cât ați fost de prostiți.” Daniela Iliescu, declarație agresivă, după ce a apărut știrea falsă că partenerul ei, Culiță Sterp, a omorât un om, în urma unui accident rutier

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețetă de Sarailie. Unul dintre cele mai îndrăgite preparate turcești
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri