Cine este Adrian Cuculis. "Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună, pentru că el realmente a înviat din morți."

Cine este Adrian Cuculis.
Cine este Adrian Cuculis

Adrian Cuculis se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați avocați din țara noastră.

Adrian Cuculis, în vârstă de 38 de ani, este un cunoscut avocat și antreprenor din România.

Cine este Adrian Cuculis

Vedeta a apărut în lumina reflectoarelor datorită aparițiilor sale frecvente la TV. Adrian are o afacere de succes alături de soția sa, Ramona Păuleanu, din care câștigă sume frumoase de bani.

Cine este Adrian Cuculis[Sursa foto: Facebook]

Ce afacere de succes are Adrian Cuculis cu soția sa, Ramona Păuleanu

Adrian Cuculis trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ramona Păuleanu, o cunoscută prezentatoare meteo. Din rodul iubirii celor doi, au apărut pe lume doi copii deosebiți, o fetiță si un băiețel, pe care îi iubesc nespus de mult și de care se bucură zi de zi.

Mai mult decât atât, Adrian și Ramona au hotărât, în urmă cu ceva timp, să investească într-o afacere care nu are nicio o legătură cu domeniile de activitate în care activează cei doi, mai precis în afacerile imobiliare.

Astfel, celebrul cuplu obișnuiește să construiască imobile pe care ulterior le vinde, fără a încerca să obțină profituri uriașe rapid, deoarece aceștia își doresc să le ofere oamenilor calitate maximă la prețuri accesibile.

„De ce am ales să facem asta? Pentru că am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare. Noi speram la un profit, minim atenție, iar cumpărătorii vor avea, la gata, casa pe care și-o doresc, la un preț onest.

Nu este pentru prima dată când construim, nu suntem începători, este doar prima dată când construim pentru familii. Avem, printre altele, un cămin pentru persoane vârstnice ridicat de noi. Inițial, la demararea proiectului, preturile nu începuseră încă să urce vertiginos. Dar ne-am lovit de asta după câteva luni. Am avut probleme mari cu furnizorii care creșteau prețul de la o zi la alta, dar asta nu a însemnat să recurgem la compromisuri, adică să optam pentru ceva mai ieftin și mai prost.
Am plătit cât au cerut, evident că investiția a fost mult mai mare față de ceea ce ne propusesem inițial, dar nu prea am avut încotro. Probabil că nu este cea mai bună perioadă pentru dezvoltarea unui astfel de business, avem însă lejeritatea și relaxarea de a lucra în ritmul nostru, nepresați de datorii, de bănci etc. Rostul nu este sa ne îmbogățim, nici nu am putea la cele 7 case construite, pentru noi este un început în sfera asta care ne va da impulsul de a merge mai departe.
Prețul este sub cel cerut de piață, raportându-ne calitate-preț. Cerem 180 de mii la alb și 200 de mii de euro la gata, preț fără TVA”
, a declarat Ramona Păuleanu, potrivit Fanatik.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”

Cine este Adrian Cuculis[Sursa foto: Facebook]

Cu ce probleme de sănătate s-a luptat fiul lui Adrian Cuculis

În urmă cu ceva timp, Adrian Cuculis și-a botezat fiul "Lazăr", după 8 luni în care cel mic a fost nevoit să stea la terapie intensivă. Din păcate, fiul său s-a confruntat cu un virus luat din spital, iar micuțul a avut probleme cu plămânii.

"Povestea lui Luca este povestea mai multor copilași.

A luat acea infecție din spital. Foarte mulți dintre "colegii" lui din spital, nu au mai plecat acasă. Noi în mod miraculos am reușit să îl luăm acasă. Să știe toată lumea că el este foarte puternic. El a avut probleme cu plămânii. Astăzi i-am sărbătorit botezul și ziua de naștere, pentru că amândoi gemenii au împlinit un an. Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună (n.r. cu numele de Lazăr), pentru că el realmente a înviat din morți", a povestit, în urmă cu ceva timp, avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena 3.

Citește și: ”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cine este Adrian Cuculis[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, Adrian Cuculis a oferit declarații despre tăria pe care soția lui a avut-o în mai bine de opt luni, fiind uimit de rezistența de care a dat dovadă aceasta, deși situația era extrem de delicată.

„Ramona a devenit un munte, un fier. Știu cazuri de femei care au sarcini absolut normale. Culmea, știu colege care au născut la 10 luni și a fost îngrozitor de greu după aceea. Ea intrase în concediul de creștere de copil. Ea era în fiecare zi la televizor, era și reporter. Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că a fost o persoană extrem de puternică”, a spus Adrian pentru Fanatik

Cine este Adrian Cuculis[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies