Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”


Iată în articolul de mai jos cine este Nicolai Tand, câți ani are și cu cine este căsătorit celebrul bucătar.


In articol:

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Vezi mai jos cine este Nicolai Tand și cum a atins succesul în România, dar și peste hotare.

Nicolai Tand s-a născut în 12 aprilie 1974 și a crescut în satul Rozavlea, în Maramureș. Iar dacă lumea îl știe drept Nicolai, ei bine, în buletin este Niculai.

„Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”, dezvăluia el la o emisiune radio moderată de Andreea Esca.

Cine este Nicolai Tand

Citeste si: Cine este Feli. „E varianta mea masculină”

Citeste si: Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Cum a arătat copilăria lui Nicolai Tand

Acesta a avut o copilărie extrem de frumoasă, de care își amintește cu drag, ori de câte ori are ocazia. Telespectatorii au putut afla cât de apropiat era de părinții săi, dar și cât de implicat era în muncile fizice de la țară, atunci când a participat la emisiunea lui Marin Barbu:

„Aici fac multe lucruri pe care în viața de zi cu zi nu mi le mai permit, pentru că nu mai am timp. Mama mă punea să plivesc și apoi să rup roșiile. Mă simt ca un copil într-un magazin de jucării, îmi vine să le culeg pe toate. Lucrurile pe care le fac cu Nea Mărin îmi aduc aminte de copilărie. Îmi fac foarte bine, e ca un fel de terapie”, afirmă acesta.

După vârsta majoratului, Nicolai Tand a decis să cunoască succesul peste hotare, așa că a plecat în Franța, dar a lucrat și în Anglia și America.

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Citeste si: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

„La 20 de ani am plecat din România ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat în biserici. Nimic nu m-a descurajat! Maria, am ajuns, din Nicolai, românul bun la toate în restaurantele din Franţa, director general. Aveam mai mulţi prieteni în Franţa, i-am chemat acasă şi le-am făcut sarmale, o oală de 20 de litri. Şi le-am pus şi cârnaţi româneşti... La început, au fost sceptici. Apoi, s-au bătut pe ele, au mâncat toată oala, nici n-am mai avut timp să gust.“, povestea Nicolai Tand pentru clickpoftabuna.

Pe vremea când locuia la Paris, s-a însurat cu o franțuzoaică, de care a divortat trei ani mai târziu, în 2000. În acea perioadă, Nicolai era șef de sală la un renumit restaurant parizian.

„Nu ştiu de ce... În inima mea, în sufletul meu e Parisul. Îmi place Parisul. Am vrut să stau în Anglia, nu mi-a plăcut. Am plecat în America. După două săptămâni eram înapoi. Parisul mi-a intrat în suflet. La Paris e ca şi când plec în Maramureş, sincer. Eu aş trăi între Maramureş, Paris şi Bucureşti”, mai spune Nicolai Tand, care de câteva ori pe săptămână gătește în bucătăria unui matinal tv.

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Sotia lui Nicolai Tand

Nicolai Tand este casatorit cu Monica

[Sursa foto: Facebook]

Soția lui Nicolai Tand

După ce s-a întors în ţară, Nicolai s-a căsătorit cu Monica Balaj, fost model de succes, pe care a cunoscut-o în Franţa. Ea a lăsat tot acolo şi l-a însoţit în România. Au împreună doi copii frumoşi: Ilona şi Iancu. Cei doi au făcut cununia religioasă în 2018, pe plaiurile natale unde Nicolai Tand a copilărit.

„Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş“, a povestit Nicolai. „Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine“, a mărturisit el.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este SORE. "Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”

Chef Nicolai Tand biografie

Chef Nicolai Tand  s-a născut în Maramureș

[Sursa foto: Facebook]

„E important să avem și timpul nostru, doar noi doi fără copii, pentru binele cuplului, pentru binele tuturor. E o chestie de zi cu zi, nu ceva ce ai dobândit și asta e. E o muncă permanentă, nu pot să zici gata, m-am căsătorit, am copii, e al meu. Nu se poate așa ceva. Respectul este foarte important într-un cuplu”, a declarat Monica în cadrul unui interviu.

Înainte de Monica, Nicolai Tand a avut o relație de scurtă durată și cu Iulia Vântur, însă drumurile celor doi s-au despărțit.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Fosta soție l-a bătut până l-a învinețit! Reghe, de urgență la spital. Imaginile momentului

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „Versurile au fost făcute într-o jumătate de oră, apoi am mers și am tras piesa în studio”

Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). „Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri