CITEȘTE: Cine este și ce profesie are ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu


Citește biografia Elizei Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. Cum a devenit cunoscută în România în anul 2016


In articol:

Eliza Natanticu (32 ani) a devenit cunoscută publicului larg, în urma participării la X Factor, în anul 2016.

A reușit să se remarce printr-o întâmplare hazlie din viața ei, mai precis, prin felul în care a refuzat cererea în căsătorie a soțului său din prezent, Cosmin Natanticu.

Aflată pe o plajă în Grecia, artista era foarte nervoasă, moment în care Cosmin a cerut-o de soție, iar ea, sub impulsul stării de moment, a spus un „NU” răspicat.

Cine este Eliza Natanticu și cum a devenit cunoscută în România 

Care este vârstă reală are Eliza Natanticu

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau.”

, a declarat Eliza la X Factor, în anul 2016.

Cei doi s-au cunoscut printr-o prietenă comună, au ieșit în oraș și de atunci sunt nedespărțiți. În scurt timp și-au dat seama că au multe lucruri în comun și și-au dorit să înceapă o relație de dragoste. Timpul a demonstrat că au luat decizia cea bună.  

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat’ nici unul dintre noi.

Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.', își amintește Cosmin Natanticu.

Citeste si: NOUTATE: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu s-au căsătorit în urmă cu 3 ani

Eliza si Cosmin

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Deși sunt împreună de 9 ani, cei doi s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, fiind cununați de Mihai Bobonete și de soția acestuia.

Anul acesta, cei doi au acceptat provocarea Asia Express, neștiid însă ce îi aștepta.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile.

La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă", a spus Eliza Natanticu înainte să plece pe Drumul Împăraților.

Pentru Eliza și Cosmin, această emisiune reprezintă „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară”, deoarece cei doi nu au mai călătorit deloc în perioada pandemiei.

Artistei îi era teamă de faptul ca o să fie nevoită sa mănânce tot felul de vietăți, având și probleme cu stomacul.

Cum a devenit cunoscută Eliza Natanticu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este IRINA FODOR. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite și Asia Express

„Sunt sigură că totul o să fie bine. Nu știu cât de pregătită sunt să mănânc vietăți, dar mă antrenez mental pentru acest lucru. Oricum, am un stomac destul de sensibil și o să văd cum mă descurc, dar asta pentru mine nu este o problemă majoră, cum o să se descurce și restul colegilor mei mă voi descurca și eu", a precizat Eliza Natanticu.

După ce a revenit în țară, Eliza a mărturisit că și-ar dori să participe în fiecare an la genul acesta de emisiuni:

„Aș participa în fiecare an la Asia Express. Mi-a plăcut foarte mult ideea jocului. Prima zi mi s-a părut mai grea, însă m-am obișnuit. Provocările nu te lăsau să te gândești la nimic altceva. Trăiam fiecare moment din plin și nu aveam. Sigur, acum vorbesc la rece, dar probabil că atunci nu vedeam lucrurile așa."

Artista a păstrat doar amintirile dragi sufletului său și pe tot parcursul traseului, a încercat să-și depășească limitele, ajungând în situații limită care au ajutat-o să se descopere.

„Am rămas marcată de bunătatea oamenilor, de căldura cu care ne-au întâmpinat în case lor, deși erau în carantină sau nu aveau condiții foarte bune. După patru ore de căutări, o doamnă simplă care nu vorbea în engleză și-a sunat toți vecinii pentru a ne pune pe masă mâncare. Am surprins-o în timp ce ne curăța pantofii. Doamna aceasta ne-a tratat împărătește și ne-a dat o lecție de umanitate pe care nu o voi uita niciodată", povestește Eliza Georgescu-Natanticu.

Eliza Natanticu și soțul său, Cosmin Natanticu, au trăit aventura vieții lor, această experiență fiind o adevărată provocare pentru ei.

Cariera Elizei Natanticu

Citeste si: CV MARIA SPERANȚA: Cine este, cu adevărat și ce profesie are fiica Adrianei Trandafir

De altfel, ei au fost primii care au câștigat Jocul de Amuletă în cadrul competiției.

Deși au trecut prin momente dificile, iar oboseala și-a spus adesea cuvântul, cei doi s-au susținut reciproc și au privit încrezători înainte.

Cântăreața a realizat, pe parcursul concursului, că se poate baza pe soțul său, Cosmin Natanticu, în orice situație.

„Am trecut prin foarte multe lucruri amândoi. Competiția asta ne-a legat pe viață" ,  Eliza Natanticu.

Eliza a învățat multe lucruri de la oamenii pe care i-a întâlnit, fiind impresionată de bunătatea celor care i-au găzduit pe parcursul competiției.

„Nu trebuie să uităm că suntem oameni. Am învățat o lecție foarte importantă despre umanitate, despre a ne ajuta aproapele. Am rămas impresionată de bunătatea oamenilor care ne-au primit în casele lor. De când m-am întors mi-am zis ca vreau să fiu un om mai bun și să-i ajut atât cât pot pe cei din jur", mărturisește Eliza Georgescu-Natanticu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ADRIANA TRANDAFIR. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eliza (@eliza_natanticu)


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, dată nașterii, studii, vârstă, divorț, iubită

CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin

CITEȘTE: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities 27 noiembrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în gală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri