Cine este ADRIANA TRANDAFIR. „După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta"


Află biografia Adrianei Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite actriţe ale teatrului românesc


In articol:

Adriana Trandafir a  văzut pentru prima dată lumina zilei în data de 26 aprilie 1956.

Actrița s-a născut în localitatea Găești din judeţul Dâmbovița. Atrasă de mic copil de actorie, Adriana a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în anul 1979.  În prezent joacă pe scena teatrului Odeon din Bucureşti.

Cine este Adriana Trandafir şi cum a arătat copilăria ei

Citeste si: NUME REAL: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

cine este adriana trandafir de la asia express

Adriana Trandafir si parintii ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: SHIFT: Cine este Gabriel Mihai Istrate. Biografie: nume real, data nașterii, carieară

Fiind o fire deschisă şi sinceră, Adriana a povestit despre copilăria grea pe care a trăit-o. Nu s-a sfiit să spună cât de complexată a fost şi cât de greu i-a fost, mai ales că a avut multe lipsuri.

"Întotdeauna am fost complexată de faptul că sunt de la țară.

Copilăria în ochii Adrianei de atunci a fost una tristă, una umilitoare, înjositoare. Sărăcia câteodată te face să te simți așa. Ai mei au aflat că am intrat la teatru din ziare. Eram elogiată că o fată de la țară fără pregătiri, în uniformă, a intrat de prima dată. Cred că m-au alergat prin curte niște zile. Dacă era după ei, cred că rămâneam în sat bibliotecară sau eram învățătoare. Cred că oful ăsta nu i-a trecut niciodată lui tata. Niciodată nu mi-a spus: sunt mândru de tine!”

Deşi mulţi copii la varstă fragedă, se jucau cu multe jucării, Adriana a povestit cu a început să muncească încă de la 4 ani. Ea a fost un copil care se implica în gospodărie şi îşi ajuta părintii, cu tot ce putea ea să facă.

 „Cred că din muncă fizică, pentru că așa am fost obișnuită și așa mă știu muncind de când eram mică. De la 4 ani muncesc și nu mi-e rușine să spun. Când trăiești la țară, trebuie să ai grijă de familie, de casă, de animale, de curte. Știi ce fericită eram atunci când eram nefericită? Copilăria este altfel la țară și mai ales când situația materială nu era atât de bună încât să ne putem permite să nu ne implicăm cu toții în treburile familiei, în sfârșit, mie îmi pare bine că s-a întâmplat așa, sunt fericită!”, a spus Adriana într-o emisiune.

La vârsta de 50 de ani, Adriana Trandafir a aflat că este înfiată 

Adriana trandafir wikipedia

Adriana Trandafir si fiica ei, Maria Speranta

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: PORTRET: Cine este PATRIZIA PAGLIERI. Biografie: data nașterii, cariera, căsătorie, copil

Deşi viaţa i-a oferit multe momente neplăcute, cum ea însăşi a povestit, Adriana Trandafir a mai aflat o veste şocantă în preajma vârstei de 50 de ani. A fost înfiată!

„După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă.” a povestit Adriana Trandafir.

Vestea cea mare i-a oferit-o unul dintre fraţii ei. Mama biologică a spus adevărul înainte ca aceasta să moară. „Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei- doi- erau, de fapt, frații mei… Când m-a sunat fratele meu- aveam vreo 50 de ani- mă pregăteam să ies în oraș. ‘Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș! M-am așezat pe scară și i-am spus: ‘Povestește-mi!. Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea… L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul. Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu!”, a povestit Adriana Trandafir într-o emisiune.

Viaţa de familie a Adrianei Tradafir

Bogdan sotul adrianei trandafir

Maria Steparanta si tatal ei

[Sursa foto: Instagram]

În urma divorţului de primul soţ, aceasta a  pierdut custodia fiului ei, Ștefan Bogrea. Marea dragoste şi-a găsit-o alături de actualul soţ, Bogdan, alături de care are o fiică, Maria Speranţa.

Adriana Trandafir a suferit foarte mult atunci când a pierdut custodia băiatului ei. „Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant.” a povestit un apropiat al actriţei.

Fiul actriței, în vârstă de 30 de ani este de profesie avocat și profesor de drept internaţional.

Maria Speranţa are vârsta de 21 de ani şi are o relatie bună cu fratele ei vitreg.

“Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana e din nou fericită.”, au spus apropiaţii artistei.

Adriana Trandafir: „Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar. Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: “Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea. M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine.”


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). „Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar...

Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
HOROSCOP pentru anul 2023. Pentru nativii unei zodii, anul 2023 ar putea începe cu cheltuieli!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri