CITEȘTE: 8 alternative la bradul de Crăciun


Iată alternative la bradul de Crăciun și cum poți crea cele mai frumoase decorațiuni de sărbători, cu bani puțini.


In articol:

Atunci când vine vorba despre decorarea casei de Crăciun, multe persoane nu concep să nu aibă în casă un brad de Crăciun, fie că este vorba despre un brad natural sau un brad artificial. Însă, dintr-un motiv sau altul, unele persoane aleg alternative pentru pomul de Crăciun.

Oamenii sunt extrem de inventivi atunci când vine vorba despre înlocuirea pomului de Crăciun, iar anual apar idei noi pe care le puteți folosi și dumneavoastră, în cazul în care sunteți o persoană nonconformistă.

Aveți o mulțime de sticle de vin și vreți ca toți invitații de la masa de Crăciun să le admire? Nimic mai simplu. Puteți așeza sticlele pe un suport, în formă de brad, pe care să îl așezați pe o masă stabilă sau chiar jos, în cazul în care este suficient de rezistent.

Brad din sticle de vin

Brad din globuri

Dacă aveți animale de companie care „atacă” fără milă bradul de Crăciun, o altă alternativă a acestuia este să folosiți câteva fire de guta transparentă, pe care să le așezați de tavan. Așezați globuri din loc în loc pe liță, până iau forma unui brad. Este o alternativă mult mai ieftină a unui brad clasic, însă toată lumea va aprecia faptul că sunteți o persoană ingenioasă.

De asemenea, animalele de companie nu vor ajunge la acest tip de „brad”.

Brad din cărți

Persoanele care sunt mari iubitoare ale cărților și au o bibliotecă generoasă își pot crea un adevărat brad de sărbăroti. Se începe cu o bază generoasă și se continuă până în vârf, așezând cu grijă cărțile pe lung sau pe colț. În vârf se poate așeza o steluță, iar pentru decorare poate fi folosită și instalație de lumini.

Brad din instalație de lumini

Folosind niște cuișoare mici, puteți forma pe perete forma unui brad. Apoi, de sus în jos, se folosește o instalație de lumini care se trece prin fiecare cui.

Alternative la bradul de Crăciun

Alternative la bradul de Crăciun ieftine și ingenioase

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum să-ți împodobești bradul de Crăciun. Ce culori se poartă anul acesta

Brad din beteală

De asemenea, o altă idee este să folosiți beteală verde. La fel ca în ideea anterioară, se folosesc niște cuișoare sau două bețe de lemn în formă de V întors, peste care se adaugă beteala, până se creează forma unui brad. Durează doar câteva minute. De asemenea, se pot folosi globulețe și instalație de lumini.

Citeste si: Meniu rapid și ieftin pentru Revelion. Lista cu tot ce trebuie să cumperi 

Brad din bucăți de lemn

Puteți folosi și câteva bucăți de lemn pe care să le fixați de perete, în formă de brad. Pe ele se pot adăuga globuri colorate, precum și stea și luminițe, după preferințe.

Brad în vază

Dacă vreți un „brad” mai deosebit pe care să îl aveți chiar pe masa de Crăciun, aveți nevoie de o vază înaltă mai încăpătoare, de pietricele albe sau chiar de orez și de niște crenguțe subțiri. Pe crenguțe așezați globuri aurii și steluțe, după preferințe. Invitații vor fi extrem de încântați să vadă un altfel de brad.

Brad din fotografii

Folosiți fotografiile de familie pentru a le așeza pe perete, în forma unui brad. Așezați o steluță în vârful acesteia și adăugați luminițe în jurul fotografiilor, pentru a scoate în evidență amintirile pe care le aveți cu cei dragi. Această alternativă a bradului de Crăciun nu are cum să treacă nevăzută.

Citeste si: Sărbători de iarnă 2020! Când se împodobeşte bradul de Crăciun? Cele mai frumoase obiceiuri şi tradiţii ale zilei!

Oricare ar fi alegerea pe care o faceți anul acesta, aveți grijă întotdeauna ca materialele pe care le folosiți să fie stabile, în cazul în care vă doriți un „brad” agățat de tavan. De asemenea, și în cazul luminilor trebuie să le așezați cu grijă. Aveți o mulțime de alternative pentru a avea un brad diferit și special anul acesta.

Cum să ai în casă spiritul Crăciunului, chiar dacă nu îți permiți să cumperi brad

Sărbătorile nu trebuie să fie neapărat legate de un brad. În cazul în care nu vă permiteți să achiziționați unul, apelați la câteva elemente de decorațiuni pe care le aveți deja în casă. Puteți confecționa fundițe roșii acasă, puteți adăuga instalații de lumini pe la geam sau puteți cumpăra câteva crenguțe de brad care să miroasă a cetină în toată casa. Din ele puteți confecționa o coroniță.


Abonează-te pe

Citește și:

Sărbători de iarnă 2020! Când se împodobeşte bradul de Crăciun? Cele mai frumoase obiceiuri şi tradiţii ale zilei!

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

5 modele de coronițe de Crăciun pe care să le pui la poarta sau la ușa casei

Cum să-ți decorezi casa de Crăciun. 5 idei importate de la americani

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri