Ciorbă de post ca la bunica. Iată o reţetă simplă şi aromată


Nimic nu se compara cu o ciorba de post a bunicii. Aceasta este o reteta veche, care se prepara foarte simplu si este o incantare pentru papilele gustative.

Ingrediente ciorba de post

1 morcov mare

jumatate de ceapa

1 radacina patrunjel

jumatate de ardei gras

un sfert dintr-o varza mica alba

1 cartof

cateva buchetele de conopida congelata

1 mana de fasole verde congelata

1 mana de mazare boabe, congelata

1 legatura mica frunze de patrunjel

ulei, apa, otet, sare, piper

Citeste si: S-a despărţit de iubit înainte să meargă la Exatlon, iar acum iubeşte din nou! Cum arată bărbatul de care Naomi Muscă este îndrăgostită lulea

Mod de preparare ciorba de post

 

Am pus la calit ceapa, ardeiul, morcovul, varza  si radacina de patrunjel taiate marunt, in 2-3 linguri de ulei de floarea soarelui. Le-am calit cateva minute, apoi am adaugat restul legumelor congelate. Le-am acoperit cu apa, si le-am lasat la fiert pentru jumatate de ora, la foc mic. Am condimentet cu sare si piper dupa gust. La final am adaugat frunzele de patrunjel tocate marunt si otet de mere dupa gust. Otetul de mere se poate inlocui cu zeama de lamaie sau cu bors.

Sursa: bucatarmaniac.ro

DISTRIBUIE
acest articol


Tu & El

Harta erogenă a bărbatului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri