Cine este OASE. „Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase"


Vezi mai jos cine este OASE, noul concurent de la „Dancing on Ice Romania”. Cum a devenit celebru în România.


In articol:

Oase a devenit unul dintre cei mai cunoscuți concurenți ai emisiunii Asia Express, după ce a câștigat marele premiu alături de CRBL. La momentul respectiv, Oase era cunoscut mai ales datorită jocului kendama pe care îl practică de ani de zile.

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

Cine este Oase

Ionut dongo wikipedia

Care este numele din buletin al lui Oase

Despre Oase, CRBL spunea înainte să participe la emisiune: „Este un nemernic, dar sincer, cred că ne completăm reciproc. Are și talente ascunse, a fost un dansator foarte bun până când cântarul i-a spus altceva. Sper să-mi țină spatele în showul ăsta”.

Oase a dezvăluit și cum a ajuns să îl strige lumea așa, iar acest lucru are legătură cu dansul.

Citeste si: CITEŞTE: Cine este CRBL. Biografie: nume real, data nașterii, vârsta, căsătorie, copil

„Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele. Îmi plac foarte mult gogoșarii și gogonelele", a completat Oase în filmulețul emisiunii care l-a făcut celebru.

Oase deține o colecție impresionantă de kendame

În 2017, într-un interviu pentru redbull.com, Oase spunea că are o colecție de 650 de kendame, pe care le ține într-o cameră folosită doar pentru asta.

Oase avea numai 20 de ani atunci când a descoperit jocul kendama, de care s-a îndrăgostit.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este NICOLAI TAND. Biografie: Nume real, data nașterii, copilărie, soție, copii

Prezentator Oase

Oase a prezentat alături de Gina Pistol și de Irina Fodor

[Sursa foto: Instagram]

„Cu ani în urmă, aveam niște prieteni rolleri și unul a venit cu o kendama. Am pus mâna pe ea și mi-a lăsat-o mie acasă și acasă a rămas vreo două luni de zile de izbeliște, nu m-am atins de ea. Apoi m-am dus într-un magazin specific japonez, nu mai știu în ce țară eram, și am văzut niște kendame care nu aveau forma actuală, erau ieftine, tip suvenir. De asta aveam și eu acasă. Și la magazin am văzut un tip care se tot juca cu ea și mi-a arătat cum se face. Și am zis: wow, am și eu acasă, o să încerc și eu. Și am încercat și eu și în secunda doi m-am trezit că nu mai pot s-o las din mână. Vreo doi ani de zile nu i-am mai dat drumul. Apoi mi s-a stricat, deci mă întrebam: cum fac acum să iau alta, de unde iau, că nu se găseau ca acum. Și m-am zbătut, am găsit eu nu știu ce site-uri și am comandat trei. Și de acolo a început nebunia mea. Si de la trei am ajuns la 650 de kendame azi”, a povestit Oase despre pasiunea care i-a schimbat viața.

„Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea ”bilboquet” și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea ”bolero” și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună. În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a povestit el pentru sursa amintită.

Ionut Oase varsta

Ionut Oase este noul concurent de la Dancing on Ice

[Sursa foto: Instagram]

Cine este iubita lui Oase

Oase este extrem de discret în legătură cu viața lui personală, dar a mărturisit în timpul experienței Asia Express că o suna zilnic pe iubita lui cu care are o relație de mai bine de 8 ani. Deși evită să îi spună numele, am aflat că o cheamă Gina, iar Oase postează adesea fotografii cu iubita lui pe contul de Instagram.

„Iubita mea are o colecţie de topoare, atât vă zic şi nu glumesc! E geloasă, dar are încredere în mine, nu e nicio problemă în ceea ce priveşte Asia Express. Ne-am cunoscut la nunta unui bun prieten, acum vreo 7 ani, ea era domnişoară de onoare. Se făcuse dimineaţă, deja doamna de la curăţenie se apucase de treabă şi noi nu mai plecam acasă. Plecaseră inclusiv mirii. Gina e o persoană foarte mişto, mă înţeleg foarte bine cu ea şi asta mă ajută să fiu foarte natural”, a declarat Oase pentru VIVA!.

Iubita lui Oase

Cine este Iubita lui Oase 

[Sursa foto: Instagram]

După emisiunea câștigată, Oase și CRBL au ajuns să se certe, iar veștile i-au luat pe toți prin surprindere, mai ales că pe cei doi îi legau o prietenie veche. La momentul respectiv, CRBL a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei, după ce Oase a acceptat să fie coprezentator al emisiunii pe care a câștigat-o.

„Hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda”, a povestit CRBL despre cum s-a încheiat prietenia lor de mai bine de 15 ani.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este NICOLAI TAND. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Cine este Mioara Velicu. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări"

Cine este DRAGOȘ PETRESCU. "Am început acel restaurant cu 60 de locuri în care, în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri