Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”


Jean de la Craiova este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele. Însă știați că acesta își va lansa în curând propia carte?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul  Jean de la Craiova, dar și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa muzicală. În plus, descoperiți și care au fost trăirile sale, de-a lungul anilor, despre care a povestit în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

 

Cine este Jean de la Craiova

Jean de la Craiova, pe numele său real, Jean Dumitrache, s-a născut pe data de 24 noiembrie, în București.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 51 de ani.  Acesta s-a născut într-o familie, în care mama sa este evreică, iar tatăl este român.

Jean Dumitrache este cunoscut mai sub numele de scenă Jean de la Craiova și este un cântăreț de manele, de origine evreiască. Pe lângă acest aspect, artistul a cochetat și cu actoria, atunci când a avut un rol în filmul românesc “Poveste de cartier”, dar și în serialul “State de România”.

În plus, Jean de la Craiova a participat și la mai multe emisiuni de televiziune, printre care și unele de divertisment sau altele de dans. 

Jean de la Craiova  are o familie frumoasă, alături de soția sa Paula, pe care a cunoscut-o în anul 1994, iar împreună au doi copii frumoși, pe Alexandru și pe Sabrina.

va pupa jean

Jean de la Craiova isi lanseaza propria carte

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

 

Discografia artistului Jean de la Craiova

Acesta se poate bucura cu titlul de singurul manelist care deține un vinil, pentru “ Omul Bun N-are Noroc”, apărut în anul 1993. În plus, acesta deține și alte piese, printre care se numără și următoarele:

  • “Te-am trădat”, din anul 2001
  • “Dragoste blestemată”, din anul 2003
  • “Cu taraful după mine”, din anul 2006
  • “Vă pupă Jean ”, din anul 2010
  • “Mi-aș da viața pentru tine” și “Toată viața m-am distrat”, din anul 2015

jean de la craiova

Jean de la Craiova isi lanseaza propria carte

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

 

Jean de la Craiova își lansează propria carte

Pe lângă talentul său nativ în muzică, dar și în actorie, se pare că Jean de la Craiova își surprinde fanii, iar în curând (în toamna acestui an), artistul va lansa și prima sa carte. Se pare că în această carte,  Jean de la Craiova  va vorbi despre cariera sa, dar și despre întreaga sa viață.

 „ Sper cu ajutorul lui Dumnezeu ca în toamna aceasta, octombrie noiembrie să o finalizez. Sunt atâtea peripeții, atâtea momente frumoase, mai puțin frumoase. E o poveste a carierei mele. Se va numi „Viața unui lăutar” e pentru oamenii veseli sau triști, poate îți mai dă o lacrimă, dar îți revi imediat ”, a declarat Jean de la Craiova.

jean de la craiova wikipedia

Jean de la Craiova isi lanseaza propria carte

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

 

Jean de la Craiova a fost invitat la 40 de întrebări, cu Denise Rifai

Jean de la Craiova a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. În cadrul acestei emisiuni, artistul a făcut o serie de declarații despre trecutul său, dar și despre copilărie, atunci când a avut cel mai mult de suferit, din cauza faptului că părinții lui s-au despărțit.

Atunci când  Jean de la Craiova  avea vârsta de doar de 12 ani, părinții acestuia au luat hotărârea de a se despărți, iar acesta și cei trei frați ai săi, au rămas în grija mamei. „ Părinții mei s-au despărțit, iar eu și frații mei am rămas cu mama. Cu un singur salariu era foarte greu să te ții și de școală. (…) Nu mai făcea față mama! Fiind mic mi-am dat seama că mai trebuie ceva. În blocul în care stăteam era un magazin de mobilă unde m-am dus să muncesc; m-am rugat, pur și simplu, să fac orice, pentru 25 de lei pe zi. Veneam de la școală, fugeam la mobilă, strângeam hârtii, cartoane, măturam (…) Cu bănuții treceam stradă, unde era un aprozar, și luăm ce puteam, cartofi, fasole, să ne facă mama de mâncare ”, a povestit Jean de la Craiova.

Cu toate acestea,   Jean de la Craiova a reușit să devină în prezent, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele, de la noi din țară. „ Da, cred că de la bunicul. Sângele apă nu se face. Tataie, Dumnezeu să îl odihnească, era romancier, îl urmăream cu foarte mare atenție când înregistra la caseta romanțe. Am rămas uimit, eram mic. Îl ascultam cu drag. Când mergeam în vacanță la țară, după ce am început să ascult romanțe, m-am angajat la fermă, acolo lucrăm în vacanță. Venea dimineața la 5 și te lua vagonul, tractorul și ne dădea 20 de lei pe zi. Și dădeai cu sapa la porumb. (…) Șeful de echipă de acolo cânta la nunți, era lăutar. Aici a pornit toată treaba. Și avea un acordeon verde, mic și cânta. (…) Și el cânta acolo și solistul lui, care era bolnav, nu putea să meargă sâmbătă și m-a luat pe mine la cântare.”, a mai povestit Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

sotia lui jean de la craiova

Jean de la Craiova isi lanseaza propria carte

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 21 august 2022. Ce sărbătoare este duminică?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri