Cine este George Buhnici. „Sunt recunoscător!”


George Buhnici este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști și oameni de tehnologie. Însă știați că acesta provine din Timișoara?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  George Buhnici, dar și cum a ajuns să aibă parte de succesul de care se bucură în prezent. În plus, descoperiți și cine este femeia lângă care trăiește o frumoasă poveste de iubire.

 

Cine este George Buhnici

George Buhnici s-a născut pe data de 6 martie, în Timișoara. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 41 de ani. Acesta a urmat studiile universitare, în cadrul Universităţii de Vest, la specializarea de Jurnalistică şi Relaţii Publice, tot din Timișoara.

George Buhnici  este un jurnalist român, care în prezent este mai mult decât pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie. Acesta a devenit cunoscut publicului larg, după ce a avut oportunitatea de a lucra în cadrul unei televiziuni, pentru ca mai apoi să devină viral și pe rețelele de socializare.

george buhnici sotie

Omul de jurnalism, George Buhnici

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

 

Debutul lui George Buhnici în cariera sa

Debutul lui George Buhnici în televiziune a fost încă din anul 1999, atunci când s-a angajat ca și corespondent de ştiri la radio, dar şi prezentator. De-a lungul timpului, acesta a intrat în colaborare și cu alte televiziune, însă adevăratul succesul a venit abia în momentul în care acesta a ajuns în București.

După o lungă perioadă în care a lucrat ca şi corespondent de ştiri la radio şi prezentator, în anul 2003, George Buhnici a semnat un contract cu un alt post de televiziune. Cu toate acestea, nu a durat multă vreme până când jurnalistul a decis să plece și de pe postul de corespondent în cadrul acestei televiziuni, pentru a semna cu o altă televiziune concurentă. Astfel, George Buhnici a ajuns ca în perioada anilor 2003-2007, să lucreze la postul de pe Pache Protopopescu ca reporter cu camera ascunsă. Acesta aborda diverse subiecte legate de infrastructură, investigaţii si IT. În plus, George Buhnici făcea și corespondențe pe evenimentele importante, atât din țară, cât și din străinătate.    

Tot în anul 2007, se pare că George Buhnici a fost cel care a reușit să creeze singurul segment „iLikeIT” de pe piaţa tech. Acesta a fost timp de aproape 8 ani, numărul 1 pe piața tech. Odată cu trecerea timpului, probabil și acesta a fost și unul dintre motivele care l-au determinat pe George Buhnici să renunțe la televiziune și să își îndrepte atenția mai mult către rețelele de socializare.

“Sunt onorat că am putut realiza atât de mult. Sunt recunoscător că m-au transformat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă, într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună.   Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră, le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, spunea George Buhnici.

george buhnici varsta

Omul de jurnalism, George Buhnici

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

 

Cine este soția lui George Buhnici

Lorena Buhnici, căci despre aceasta este vorba, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de celebrul George Buhnici, făcând o echipă numai bună, atât în mediul familial, cât și în cel de afaceri. Cei doi dețin site-ul cavaleria.ro, care este considerată una dintre cele mai de succes platforme din România. Această platformă este adresată în special bărbaților, însă George și Lorena Buhnici au împreună și alte proiecte la fel de importante precum este acesta.

Cu toate acestea, Lorena Buhnici pare să fie pasionată mai mult de tot ceea ce înseamnă interviuri și comunicarea cu cei din jurul său, aspect declarat chiar de aceasta: „ Interviurile sunt pasiunea și refugiul meu din zona asta de bărbați cu care mă întâlnesc zilnic. Așadar, sunt omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni', a spus Lorena Buhnici.

ce a spus george buhnici

Omul de jurnalism, George Buhnici

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

 

Declarațiile lui George Buhnici la adresa femeilor

Cu toate că lucrurile păreau să meargă într-o direcție din ce în ce mai bună pentru jurnalistul George Buhnici, nu cu mult timp în urmă, acesta a provocat un șoc pentru toată lumea. Motivul este legat în special de seria de declarații pe care acesta le-a făcut, cu privire la anumite aspecte legate de femei. Se pare că George Buhnici  și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu ar avea grijă de corpul lor, afişandu-se în costum de baie deși au “celulită şi vergeturi”.

“Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vină pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat George Buhnici.

george buhnici

Omul de jurnalism, George Buhnici

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: „Există niște motive”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri