Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

cine este sotia lui serghei mizil

Serghei Mizil este cunoscut ca fiind o vedetă TV destul de controversată. Însă știați cine este soția lui?

Aflați din rândurile următoare cine este soția lui Serghei Mizil, dar și amănunte despre cariera și familia frumoasă pe care o au împreună.

Soția lui Serghei Mizil, Cora Mizil Niculescu, căci despre aceasta este vorba, s-a născut pe data de 4 iunie, prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 62 de ani.

Cine este soția lui Serghei Mizil

Aceasta este foarte apreciată pentru felul în care arată. Toată lumea nu poate să creadă că are vârsta de 62 de ani, ci mai degrabă cu vreo 20 de ani mai puțin.

Cora Mizil se menține foarte bine și are grijă de silueta sa, parcă ar refuza pur și simplu să îmbătrânească.

Serghei Mizil

Citeste si: OANA MOȘNEAGU: Cine este iubita lui Vlad Gherman

Cariera soției lui Serghei Mizil

Cora Mizil deține o firma de catering de care se ocupă de foarte multă vreme și care îi aduce profit în mod constant.

De asemenea, soția lui Serghe i este o femeie independentă și se pricepe foarte bine în domeniul afacerilor. Datorită acestui lucru, Cora Mizil este foarte apreciată de nenumărate persoane, dar și datorită faptului că nu a profitat vreodată de faptul că este căsătorită cu o persoană cunoscută de la noi din țară.

Totodată, Cora Mizil și-a dedicat ultimii ani de activitate în domeniul ezoterismului.

Aceasta susține că a simțit dintotdeauna o chemare pentru acest lucru. Cora Mizil a povestit la un moment dat că a simțit de mai multă vreme anumite lucruri, precum stări și voci, însă nu găsea nicio explicație pentru aceste lucruri, dar a considerat că nu poate să fugă din fața propriei sale ființe.

„Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii.

Bineînţeles că primele lucruri la care m-am gândit au fost că aveam o variaţie hormonală.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină.

Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)

Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia să ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a menționat Cora Mizil, la o emisiune TV.

copiii lui serghei mizil

Citeste si: CITEȘTE: Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. Biografie: data nașterii, afaceri, iubită

Căsnicia dintre Serghei Mizil și soția sa

Cei doi sunt împreună de mai bine de 25 de ani și își păstrează relația destul de departe de ochii curioșilor. Sunt fericiți și mai bine ca niciodată.  Cora Mizil a reușit, odată cu intrarea în viața lui Serghei, să-l tempereze, să îl motiveze și totodată să îi ofere un sprijin pe tot parcursul vieții. Datorită acesteia, viața lui Serghei Mizil s-a schimbat destul de mult, acesta chiar a declarat la un moment dat, faptul că odată ce a întâlnit-o pe soția sa, și-a arătat și o latură mai bună pe care nu obișnuia să o lase în văzul tuturor. Îi este recunoscător că a scos din el tot ce avea mai bun.

Se spune totuși că soția lui Serghei, Cora Mizil este cunoscută datorită căsătoriei dintre cei doi. Totuși, aceasta preferă să stea departe de presă sau de lumina reflectoarelor. Excepție fac momentele în care participă la diverse evenimente alături de soțul său. Aceasta preferă să nu intre în diverse neînțelegeri sau certuri din domeniul televiziunii, spre deosebire de soțul său care este foarte bine știut pentru aparițiile sale TV și a modului de abordare pe care îl are, în privința anumitor situații.

cu ce se ocupa sotia lui serghei mizil

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Citeste si: Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble a lansat o nouă piesă: „A plâns ca un copil”

Relația lui Serghei Mizil și a soției lui cu cele două fete

Serghei Mizil are două fete frumoase de care este pe zi ce trece, din ce în ce mai mândru. Prima fată a acestuia este Smaranda, care a rezultat în urma primei căsătorii ale vedetei TV. Iar a doua fată pe care o are împreună cu soția sa,  Cora Mizil, este Ana.

Fiica cea mare a lui Serghei Mizil, despre care acesta spune că i-a moștenit complet caracterul, Smaranda, preferă să nu iasă în lumina reflectoarelor, însă tatăl ei obișnuiește să posteze poze pe rețelele de socializare cu frumoasa lui fiica. Aceasta are un băiețel, iar în prezent este divorțată.

Fiica cea mică a lui Serghei Mizil și a Corei Mizil este cunoscută în presă din cauza faptului că în urmă cu câteva luni a suferit un accident, în urma căruia și-a pierdut un deget. Ana are un stil mai rebel, în comparație cu Smaranda care preferă să stea în banca ei și să fie mai liniștită. 

Cora Mizil

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Ionuț Rusu. Biografie: comediant de succes, carieră si mediu online, fosta relațieCitește și:

Cine este OANA MOȘNEAGU, iubita lui Vlad Gherman. „Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani."

Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies