Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Cine este Carmen Chindris
Cine este Carmen Chindris

Carmen Chindriș, solista de la „Taraful Rutenilor”, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrecere! Află cele mai noi detalii din cariera și viața sa personală:

Carmen Chindriș, solista de la „Taraful Rutenilor”, a luat cu asalt YouTube -ul românesc datorită pieselor „Ziua-n care tu m-ai sărutat” și „Două perechi de ochelari de soare”, ce i-au adus nu mai puțin de 40 de milioane de vizualizări. Descoperă, în rândurile de mai jos, cine este Carmen Chindriș și cum arată viața ei în spatele camerelor de filmat:

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ANA MORODAN. Biografie: data nașterii, vârstă, vedetă pe Instagram, misteriosul bărbat din viața ei

Cum arăta Carmen Chindriș în copilărie

Cine este Carmen Chindris
Cine este Carmen Chindris[Sursa foto: Facebook]

Cine este Carmen Chindriș

Carmen Chindriș s-a născut în Sighetul Marmației și și-a început cariera muzicală de la o vârstă fragedă. La doar șapte ani, solista a debudat într-un ansamblu de muzică populară, iar mai apoi a absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, secția canto. Chiar dacă muzica  este marea ei pasiune, Carmen Chindriș iubește să pescuiască și să joace fotbal alături de colegii ei din „Taraful Rutenilor”.

Se pare că fratele ei mai mare a îndrumat-o să practice aceste două sporturi, chiar dacă nu se potrivesc femeilor.

„Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu. El, fiind mai mare, trebuia să mă care mereu după el, așa că jucam și eu fotbal cu prietenii lui”, a spus Carmen Chindriș pentru impact.ro.

Carmen Chindriș mai are patru surori și un frate, ea fiind mezina familiei. Despre frații ei spune că sunt îndemânatici, însă doar ea și una dintre surorile ei activează în domeniul artei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Noi suntem șase frați, eu sunt mezina familiei. Mai am patru surori și încă un frate.

Una dintre surorile mele a fost și ea profesoară de muzică. Mai am o soră care e tot în domeniul artei. Restul nu sunt cu arta, dar sunt talentați toți, că sunt îndemânatici”, a mai spus artista.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RUBY. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, iubit

Carmen Chindriș este pasionată de costumele populare

Cine este Carmen Chindris
Cine este Carmen Chindris[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă faptul că este este o cântăreață de excepție, Carmen Chindriș uimește și cu talentul lingvistic! Solista știe să cânte în nu mai puțin de 10 limbi și anume engleză, italiană, spaniolă și franceză, portugheză, sârbă, rusă, maghiară, japoneză și, bineînțeles, română.

Carmen Chindriș are o zestre impresionantă de la străbunica ei! Deține costume populare românești vechi de peste 100 de ani, de care are foarte multă grijă și pe care le poartă în funcție de piese și concerte.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Am costume populare și ii vechi, de peste 100 de ani, de la străbunica mea, îmi plac foarte mult, adaptez hainele de scenă în funcție de melodii, am mai multe, din diferite zone ale țării', a mai transmis Carmen Chindriș de la „Taraful Rutenilor'.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Cine este Carmen Chindris
Cine este Carmen Chindris[Sursa foto: Facebook]

Carmen Chindriș- Viață personală

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Carmen Chindriș a oferit câteva detalii în legătură cu viața ei amoroasă, despre care nimeni nu știe nimic. Foarte discretă de fel, îndrăgita cântăreață preferă să își țină ascunse aspectele personale, însă nu exclude ca la un moment dat să împărtășească câte ceva. Foarte talentată și de o frumusețe rară, Carmen Chindriș are, cel mai probabil, o mulțime de admiratori, dar se pare că niciunul nu i-a câștigat inima.

„Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit.(...) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu... nu am nimic interesant de zis”, a spus Carmen Chindriș în cadrul unei emisiuni.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este OANA LIS. "Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor."

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cine este MIRELA VAIDA. „Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori"

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies