Cine este OANA LIS. "Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor."


Oana Lis este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară. Descoperă, în rândurile de mai jos, întreaga sa biografie.


In articol:

Oana Lis este soţia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. S-a născut pe 19 martie 1979 la Constanţa, într-o familie modestă, părinţii săi fiind Petre şi Maria Ungureanu. După ce a absolvit Facultatea Hyperion din Bucureşti, Oana Lis s-a angajat la Primăria Capitalei, chiar pe vremea când actualul său soţ era primar.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MIRELA VAIDA. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Cine este Oana Lis

Cine este Oana Lis

[Sursa foto: Facebook]

Copilărie

Deși este mereu zâmbitoare și relaxată, Oana Lis nu a avut un trecut întocmai liniștit, copilăria acesteia fiind presărată cu o serie de drame, abuzuri și lipsuri.

Soția fostului edil al Capitalei a rămas orfană de mamă la vârsta de 13 ani, tragedie care i-a zdruncinat în adevăratul sens al cuvântului sufletul și despre care vorbește cu greu și în ziua de astăzi.

În urmă cu mai mult timp, Oana Lis a povestit, pentru un post de televiziune, faptul că nu a avut deloc o relație apropiată cu tatăl ei, pe care l-a și acuzat că a violat-o.

Acesta s-a stins din viață în Spania, vestea venind ca un șoc pentru toată lumea.

„Am trecut prin multe în viață. Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor. Acum sunt bine, sunt echilibrată. Cel mai greu a fost să-mi aduc aminte de lucrurile dureroase și să pot să discut despre ele”, a spus Oana Lis pentru un post de televiziune.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este PAULA CHIRILĂ. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, căsătorie, copil, relație actuală

Cine este Oana Lis

Cine este Oana Lis

[Sursa foto: Facebook]

Oana și Viorel Lis, căsătoriți de 10 ani!

Povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis a prins contur încă de când aceasta se angajaze la Primăria Capitalei, mai exact pe vremea când Viorel Lis era edil. Cu toate că atunci se declara un om căsătorit și împlinit, Viorel Lis și-a părăsit soția, pe Tudora Lis, pentru a-și petrece restul vieții alături de Oana.

Cei doi au pășit în fața altarului în anul 2011 și au organizat o nuntă spectaculoasă la București, unde au fost invitați cei mai influenți oameni din țară. Nici diferenţa de vârstă dintre ei nu a contat, dat fiind faptul că Viorel Lis este mai mare decât ea cu 35 de ani.

Relația lor a fost des criticată de-a lungul timpului, astfel că multe persoane au acuzat-o pe Oana de faptul că s-a căsătorit cu Viorel Lis doar pentru bani. Chiar și așa, trecerea timpului a arătat că sentimentele ei pentru fostul edil al Capitalei sunt extrem de puternice.

De fiecare dată când a avut mari probleme de sănătate, cea care i-a fost alături și l-a îngrijit așa cum a știut mai bine a fost nimeni alta decât Oana, demontrând astfel răutăcioșilor că îi este aproape soțului ei și în momentele grele.

„Ce pot să spun. Singura care rezolva tot este ea. Am încercat să fiu alături cât am putut. Am fost mereu apropiat. Întotdeauna am încurajat-o. A căpătat foarte multă încredere în ea și rezolvă foarte multe probleme pe care nici eu nu aș putea să le rezolv. Nu am făcut ceva special, doar am fost așa cum trebuie să fie un bărbat. Era destul de slabă psihic, iar eu am întărit-o. Nu aș mai putea să trăiesc fără ea”, a declarat Viorel Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Anisia Gafton. Biografie: vârstă, studii, carieră, partener de viață

Cine este Oana Lis

Cine este Oana Lis

[Sursa foto: Facebook]

Oana și Viorel Lis vor avea un copil

Oana Lis a anunțat că ea și soțul ei vor adopta un copil. Vedeta a semnat absolut toate actele necesare acestui proces, iar acum așteaptă să fie sunată de către reprezentații centrului de adopții pentru a-l putea lua pe micuț la ea acasă.

„Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. (…) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta! Am foarte multă iubire de oferit! Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a transmis Oana Lis, la un post de televiziune.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este DRAGOȘ PETRESCU. "Am început acel restaurant cu 60 de locuri în care, în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare."

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cine este ANA MORODAN. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Cine este DAN ȘUCU. „Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia."

Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
„Nu mai e la modă să fiți toxici”. Simina Loica și Alexandru Bobicioiu nu mai formează un cuplu?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri