Cine este Elis Armeanca. „Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint.”


Elis Armeanca este unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi de manele. Însă ştiaţi cu cine este căsătorit?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Elis Armeanca, ce vârstă are acesta,

dar și cât de greu i-a fost atunci când mama sa a murit.

Elis Armeanca este fiul lui Dan Armeanca, cel care a adus în România titulatura de „manea”.

„Aşa i se spune: „tăticul manelelor”! El a venit pentru prima dată cu ele în ţară. Înainte se cânta muzica lăutărească, cu ţambal şi bass. Tata a început prima dată să cânte cu chitara şi apoi voce” a spus Elis la Kanal D.

Cine este Elis Armeanca

Citeste si: Cine este Jojo (Cătălina Grama). „De acolo a început cariera mea”

elis armeanca varsta

Elis Armeanca

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Marinela Mavrodin. „Nu am exagerat cu nimic”

Cum a arătat copilăria lui Elis Armeanca

Elis Armeanca a avut o copilărie fericită, fără lipsuri materiale.

Tatăl lui era unul dintre cei mai căutaţi artiști in acele vremuri. Concurenţa era una strânsă, mai ales că mai existau trupele Azur şi Generic. Acestea abordau același gen muzical si aveau fani in toată ţara. Dan Armeanca a făcut o nuntă fastuoasă la Casa Poporului, in anul 1995. 

În prezent, Dan Armeanca locuiește în Canada. Elis a evitat să vorbească despre motivul mutării tatălui său din ţară.

„Da! Este în Canada. Au fost câteva chestii, ca în fiecare familie, nişte probleme pe care nu vreau să le dezvălui. Dar o să revină, cât de curând. După sărbători o să revină acasă."

Cum a trecut Elis Armeanca peste moartea mamei sale

Citeste si: Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”

elis armeanca copii

Elis Armeanca si Adrian Mutu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap. Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie."

În anul 2021, mama lui Elis Armeanca a trecut în nefiinţă. Golul imens lăsat de cea care i-a dat viaţă, l-a făcut pe artist să povestească cu lacrimi în ochi, despre moartea mamei sale.

„Mama era omul lui Dumnezeu, un om care nu mințea, un om care nu te trăda, un om care nu îți făcea rău, din toate punctele de vedere era mamă! Am emoții când vorbesc despre ea, era pentru mine o persoană extraordinară. M-a învățat foarte multe chestii, era o persoană pe care o ascultăm, aveam ce învăța de la ea. Da, a fost un șoc. A fost un șoc, dar am început să înțeleg singur că asta este viața, că trebuie să mergem mai departe. N-avem ce să facem, așa a vrut Dumnezeu”, a mărturisit Elis Armeanca, în podcastul lui Adrian Voicu, „Fiță cu Adiță”.

Pentru a-şi aduce aminte mereu de cea care i-a dat viaţă, artistul şi-a făcut un tatuaj pe mână, cu chipul ei. Odată cu pierderea mamei, cântăreţul a precizat că s-a maturizat foarte mult.

Ce studii are Elis Armeanca

Elis Armeanca si Ilie Năstase

[Sursa foto: Instagram]
    

Cu o sinceritate debordantă, interpretul de manele a precizat ce fel de studii are. Puţine persoane cunosc faptul că Elis Armeanca are doar 8 clase finalizate. Chiar dacă a fost axat pe tot ceea ce presupunea fotbalul, vedeta a specificat că mereu are dorinţa de a avea o permanenţă evoluţie.

„Eu am făcut fotbal, dar am ieşit lăutar! Vorbesc ţigăneşte. Am crescut la Românești de Dâmboviţa. În vacanțele mele, acolo mă duceau părinţii. Acolo se vorbeşte doar ţigăneşte, româna, mai puţin. Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint. Am doar 8 clase şi m-am apucat de cântat, dar şi acum îmi place să învăţ. Vreau să evoluez cât pot eu de mult!” a declarat Elis Armeanca pentru Kanal D. 

Cine este soţia lui Elis Armeanca

Citeste si: Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

elis armeanca sotie

Elis Armeanca la Fiţă cu Adiţă - TheExclusive (Kanal D)

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce vârstă are Elis Armeanca

Cântăreţul în vârstă de 38 de ani, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia lui Dana. Împreună au doi copii, un băiat şi o fată. Tot pentru Kanal D, Elis Armeanca a precizat care a fost cea mai mare  sumă de bani câştigată alături de Vali Vijelie. Solistul a specificat şi ce înţelegere are cu trupa atunci când trebuie să împartă banii după evenimente (40% solistul, 60% formația).

„Cea mai mare sumă pe care am luat-o, a luat-o împreună cu colegul meu mai mare Vali Vijelie, pe care îl apreciez. Pentru mine e un exemplu. Îmi place de el foarte mult. Îmi place gândirea lui, cum e ca om. E pozitiv, îți dă o stare bună. La Hanul Drumețului, când cântam împreună. Mi-a propus: „Băi Elis, decât când tu vii să cânți, eu să mă opresc de rușinea ta și eu iau bani de la lume, hai să nu mă mai opresc și facem jumătate, jumătate. S-a nimerit de am luat eu, a luat el, o dată s-a nimerit să ia el 50.000. A venit un tip cu Maharu de la Cazino și au câștigat acolo foarte mulți bani. Deja Vali Vijelie a luat vreo 35.000-40.000 și noi aveam 50.000 în sacoșă. Sunt 10 ani de atunci.”, a declarat Elis Armeanca la Fiţă cu Adiţă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”

Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri