Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

cine este minodora
Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

Minodora este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Însă știați că aceasta a crescut în Reșița?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Minodora și cum a ajuns să fie artista de succes care este în prezent. În plus, descoperiți și câteva aspecte importante pe care aceasta le-a dezvăluit în cadrul emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 

Cine este Minodora

Minodora Munteanu s-a născut pe data de 1 martie, în Reșița, județul Caraș-Severin.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 44 de ani.

Artista este cunoscută datorită faptului că este o cântăreață și o textieră de muzică pop, de succes, din România. Aceasta este recunoscută prin intermediul titulaturilor de scenă pe care le deține, precum „Minodora”, dar și „Minodora la Maxxim”. Unul dintre cele mai cunoscute repertorii pe care Minodora le are și cu care publicul este cel mai familiarizat, este cel de manele, iar una dintre cele mai de succes piese pe care le are, este cea denumită „Vara la mare”.

Ce vârstă are Minodora

biografie minodora

Citeste si: Cine este JEAN GAVRIL. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta"

 

Debutul Minodorei în muzică

Primul proiect al artistei a fost posibil, datorită sprijinului pe care l-a avut din partea impresarului Laurențiu Duță, cel care a ajutat ca titulatura de „ Minodora la Maxxim ” să evolueze.

Acesta a fost cel care i-a făcut cunoștință acesteia cu Paul Rusen, dar și cu Virgil Vasile, cei doi membri ai aceluiași grup din care făceaa parte. Colaborare care s-a menținut întreagă și odată cu trecerea timpului.

Minodora a ales să interpreteze acest gen muzical, și anume manelele, din simplul fapt că și-a dorit să fie realizată din punct de vedere financiar. Astfel, în anul 1999, Minodora a ajuns să îl cunoască pe celebrul cântăreț Cătălin Neacșu, cunoscut și sub numele de scenă „Cătălin Arabu”.

Acesta i-a devenit colaborator muzical, artista ocupându-se de îmbunătățirea tehnicii vocale a cântărețului.

Anul 2002, a reprezentat totodată și anul în care Minodora a renunțat la titulatura de „Minodora la Maxxim”, moment în care a decis că a venit momentul și pentru a-și schimba puțin imaginea. Acest aspect fiind legat de genurile muzicale pe care și le dorea să le abordeze (soul, rhythm and blues), datorită faptului că debutul său a avut loc în zona pop.

De ce s-a despărțit Minodora de Cătălin Arabu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu o sinceritate debordantă, Minodora a povestit în detaliu cum s-a produs despărțirea de Cătălin Arabu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 5 ani.

Minodora a fost cerută de soție chiar în emisiunea Teodorei Trandafir.

„A fost okay, a fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter efectiv și de idei. Cu o persoană dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Încercăm, încercăm, încercăm, însă dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel sau măcar să coincidă ideile, nu e okay. Ne blocam mult, de exemplu, prea multă prietenie cu diferite persoane.

Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee, că în orice în viață trebuie să ai măsură și limită. El nu prea avea măsură și existau discuții. Asta e doar o chestie mică. Ulterior, am aflat că da (n.r. înșelat). Nu am simțit niciodată, el m-a ocrotit, am fost răsfățată

Am suferit când ne-am despărțit, când s-a căsătorit, mi-a fost greu. Au fost cinci ani de zile petrecuți împreună. Noi eram ca și căsătoriți, am fost logodiți. Nu s-a concretizat pentru că nu am vrut eu, simțeam că lipsește ceva. Nu sunt adeptă divorțului și nu am simțit că ar fi căsătoria pe viață. Nu am simțit să fac asta. Am dat de Liviu, de care m-am îndrăgostit și mi-a fost mai ușor să mă despart de Cătălin.”, a povestit Minodora.

minodora wikipedia

Citeste si: Cine este VLADIMIR ZELENSKI, preşedintele Ucrainei

 

Viața de film a Minodorei

Minodora a fost invitatul special la emisiunea lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, difuzată la Kanal D. Aceasta s-a confesat în legătură cu mai multe aspecte importante ale vieții sale, dar totodată și sensibile care și-au pus amprenta asupra sa, odată cu trecerea timpului.

Amintirile au fost imediat readuse la viață, odată ce prezentatorul emisiunii, i-a propus Minodorei să se întoarcă puțin în trecut, la vremea în care aceasta locuia în Reșița. Primul gând a fost cel al gării în care Minodora mereu coboară când merge... acasă. Locul în care, deși puțin sărăcăcios la acea vreme, a rămas cel mai drag și iubit loc cu putință. Aceasta a povestit că își amintește cum făcea ordine împreună cu sora sa, până când mama lor se întorcea de la muncă.

„Mă simțeam frustrată că nu am și eu ca cei care au. Toată familia a fost sacrificată pentru cariera mea. Să merg eu la festivaluri, să fiu îmbrăcată. Să am ținută, să am pantofi de scenă. Tot ce n-am avut atunci mă face să mă bucur de ce am acum în cămară. De ce am acum în sertarul cu lenjerie intimă. Mie mi-a plăcut să am bani. Și acum sunt la fel, la 44 de ani.”,   a povestit Minodora.

Cum a arătat copilăria Minodorei

debutul minodorei in muzica

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Dr. WARGHA ENAYATI. "Îl ajutam pe tata să vândă şi căram în cârcă în sus şi-n jos ca să le aratăm clienţilor în magazinul en gros de covoare“

Ne-a educat să fie curat în casă când vine și mâncarea făcută, pentru ca ea să se odihnească .”, a mărturisit Minodora și a continuat prin a spune că era fericită la acea vremea, mai ales că în casă, în fiecare zi, cânta mereu muzica.

Însă nu totul a fost roz și plin de dragoste în familia artistei. Chiar dacă acest nefericit moment era pe cale să se întâmple când aceasta era doar un copil, amintirea i-a rămas bine înrădăcinată în minte: „ Nu s-a întâmplat să divorțeze pentru că nu am vrut eu. Eu nu sunt cu despărțitul și cu divorțurile. Tot posibilul vieții și al lumii aș face ca părinte să pot să fac să salvez căsnicia, astfel încât copiii să crească cu ambii părinți.”, a mărturisit Minodora.

viata de film a minodorei

Citeste si: Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. "Nu, nu sunt un copil de bani gata. M-aș considera exact opusul. Am origini foarte modeste, dar și ambiție"

Bineînțeles că odată cu trecerea timpului, artista și-a găsit alesul, un om pe care îl descrie astăzi ca fiind cel mai bun om din lume. În cadrul podcastului, artista a povestit despre momentul în care l-a cunoscut pe acesta: „ L-am observat de la o piesă lentă, datorită degetelor. Îți dau cuvântul meu de onoare și de om că de la degetele acelea de pe pian, am ridicat privirea, spre mână în sus și spre față să văd eu... cine e băiatul ăsta? Eu nu îl observasem pe Liviu până atunci ca bărbat, pentru că nu m-a interesat. De la degete l-am observat și am văzut un profil frumos, buzele frumoase și am văzut un zâmbet foarte frumos, excepțional. ”. Acela a fost momentul în care Minodora a realizat că acesta era alesul său, sufletul-pereche sau cum ar spune artista „ Punct ochit, punct lovit. Cu mine nu te joci!”.

Spre finalul emisiunii, Minodora a mărturisit că s-a aflat la un pas de divorț, atunci când urma să devină mamă: „ A fost un moment de vreo 8-9 luni de zile în care intrasem în depresie. După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”.

Despre mai multe amănunte legate de viața artistei de succes, Minodora, puteți afla din emisiunea care a avut loc la Kanal D, prezentată de nimeni altul decât Mihai Ghiță.

minodora invitata la emisiunea in oglinda

Citeste si: Cine este DRAGOȘ PETRESCU. "Am început acel restaurant cu 60 de locuri în care, în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare."



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Florin Călinescu. „Nu pot să nu remarc grija pe care Florin şi-a aşternut-o, după pierderea soţiei. El devenise şi mama şi tata"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies