Descoperă dieta care l-a ajutat pe Chef Florin Dumitrescu să scape de kilogramele în plus.
Chef Florin Dumitrescu s-a ales, după perioada de izolare, cu kilograme bune în plus și a decis să ia măsuri. Îndrăgitul bucătar a ținut un regim restrictiv, care l-a ajutat să scape de surplusul acumulat în perioada pandemiei, însă acesta nu recomandă dieta, întrucât face parte din categoria curelor drastice de slăbire.
„ Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…’, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.
Citeste si:// AM SLĂBIT// Dieta indiană. Cum slăbești 8 kilograme în 7 zile
Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu a ales să urmeze o dietă restrictivă, care i-a fost recomandată de un prieten. Regimul se bazează pe consumul exclusiv a trei alimente. În primele zile, Florin Dumitrescu a mâncat un singur aliment, varză crudă, în următoarele trei orez fiert și în ultimele trei zile acesta a consumat doar piept de pui preparat la grătar.
În a zecea zi, bucătarul a mâncat doar legume proaspete sau preparate la grătar. Repetând procesul, Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme în doar 4 săptămâni.
„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli.
Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată.
După ce a reușit să-și atingă obiectivul și să scape de kilogramele acumulate, Florin Dumitrescu a început să consume, treptat, și alte alimente. Acesta a mărturisit că a decis să urmeze această dietă pentru că alimentele pe care le consuma în trecut îi afectau serios starea de sănătate.
Citeste si:\\ UPDATE \\Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities
„Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac.
Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros.
Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate“, explica acesta.
Citeste si:// NOTEAZĂ// Dieta de slăbit cu castraveți. Cum poți slăbi 6 kg în 14 zile
Chef Florin Dumitrescu a slăbit cu dieta cu varză crudă
Chef Florin Dumitrescu a avut o voință de fier și a renunțat la multe alimente pe care le savura adesea în trecut. Acesta s-a rezumat la doar câteva produse până a reușit să scape de kilogramele în plus și ulterior, pentru a reuși să se mențină, a reintrodus, treptat, alimente sănătoase în meniul său zilnic.
„Nu îmi este greu deloc să am în faţa ochilor diverse bunătăţi pentru că le ştiu foarte bine gustul şi nu mai este nici o surpriză.
Le-am gătit de foarte multe ori şi nu mai sunt tentat să descopăr savoarea, căci nu e ceva nou. Totuşi, dacă îmi e prea poftă, voi gusta o linguriţă şi îmi va fi de ajuns. Aleg îngheţata în defavoarea oricărui alt desert şi profit de orice combinaţie în materie de fructe. La mine în casă mereu s-a mâncat sănătos, eu eram excepţia. Acum suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.