Cine este Cornelia Rednic. „Nu sunt acel gen de femeie, nu aștept declarații, nu aștept să îmi demonstreze nimic”


Cornelia Rednic este o cunoscută interpretă de muzică populară de la noi din țară.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cornelia Rednic, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în ziua de azi în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii legate de mariajul său cu colegul său de breaslă, care îi este și soț, Lupu Rednic.

Cine este Cornelia Rednic

Citește și: “Trebuie să faci și tu un efort.” Dieta pe care o urmează Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme

Cine este Cornelia Rednic

Cornelia Rednic, pe numele său întreg Alexandria Cornelia Rednic, în vârstă de 46 s-a născut în Sighetu Marmației și a devenit cunoscută prin intermediul talentului ei muzica.

Cornelia Rednic este absolventă a Facultății de Psihologie și Asistență Socială și s-a căsătorit la vârsta fragedă de 17 ani cu alesul inimii sale, Lupu Rednic, alături de care a împărțit viața, dar și scena.

Cornelia și Lupu Rednic sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri muzicale, atât în țară, cât și în străinătate. În cadrul carierei lor, au avut numeroase concerte în America, Austria, Franța, Marea Britanie și Germania.

Pentru publicul român, Cornelia și Lupu Rednic sunt o încântare din punct de vedere muzical, dar și un exemplu de familie reușită, cei doi căsătorindu-se de la o vârstă foarte fragedă, după numai opt luni de relație.

Alături de soțul său, Cornelia Rednic a primit premiul de cel mai bun cuplu de muzică populară românească „Bravissimo 2001”. 

În prezent, evenimentele soților Rednic sunt foarte bine cotate pe piața muzicii populare, iar cei doi au participat la numeroase emisiuni televizate, cucerind publicul cu fiecare apariție pe micile ecrane.

Cornelia și Lupu Rednic, secretul unei căsnicii de durată

Citește și: Cornelia Rednic a slăbit 33 kilograme: „Mi-a căzut părul din cap, mă simțeam urâtă”

Cine este Cornelia Rednic

Anul acesta Cornelia și Lupu Rednic au aniversat 30 de ani de la nuntă. Aceștia s-au cunoscut încă de pe vremea când Lupu Rednic era bucătar, iar Cornelia era o adolescentă în vârstă de 17 ani. Cei doi au declarat în repetate rânduri că a fost vorba de dragoste la prima vedere, tocmai de aceea s-au și căsătorit după numai opt luni de relație.

Lupu Rednic este un bărbat hazliu și se pare că acest lucru a făcut-o pe Cornelia să se îndrăgostească de el. Artista a declarat că simțul umorului a făcut-o să se îndrăgostească de soțul său și că până și în ziua de azi reușește să o binedispună în momentele mai puțin plăcute ale vieții.

Nu sunt acel gen de femeie, nu aștept declarații, nu aștept să îmi demonstreze nimic. Îmi spune că sunt frumoasă, dar nu aștept asta .”, a declarat Cornelia Rednic în cadrul unui interviu.

În plus, în cadrul unui interviu, interpreta de muzică populară a mărturisit care este secretul unui mariaj fericit.

În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie ca oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață .”, a declarat Cornelia Rednic.

În ciuda mariajului lor fericit, soții Rednic au fost criticați de gurile rele pentru faptul că nu își doresc copii.

În cadrul unui interviu, Cornelia a clarificat odată pentru totdeauna motivul pentru care nu au făcut copii, argumentând această decizie pe baza faptului că atât ea, cât și soțul ei sunt două persoane foarte ocupate și nu au suficient timp pentru a se ocupa de creșterea și educația unor copii „ Hai să lămurim odată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul sa-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei. ”, a declarat artista.

Secretul frumuseții Corneliei Rednic

Citește și: Cornelia Rednic, detalii despre dieta ei: ”Am reuşit să slăbesc şapte kilograme”

Cine este Cornelia Rednic

La vârsta de 46 de ani, Cornelia Rednic reușește să atragă toate privire atunci când intră într-o încăpere. Felul său de a fi, dar și grija pe care o acordă aspectului fizic o fac pe interpreta de muzică populară să fie apreciată de publicul larg, atât pentru talentul său muzical, dar și pentru felul în care arată. Artista a mărturisit în cadrul unui interviu că îi place să-și petreacă o bună perioadă din zi în fața oglinzii. Mai mult decât atât, a declarat că nu iese niciodată din casă fără să se aranjeze.  

Nu ies niciodată din casă nearanjată. Îmi place să fiu aranjată. Știi că e chestia asta cu no make-up, no filter, nu înțeleg de ce ar vrea cineva să vadă vreo doamnă nemachiată. Care este câștigul? Da, avem cearcăne uneori, avem pungi sub ochi, poate am muncit mult. Avem dreptul să avem zile în care să arătăm rău. Asta nu înseamnă că eu, dacă în ziua aia ies până la piață sau să iau pâine, nu trebuie să mă aranjez. Eu mă aranjez pentru oamenii care mă văd, merită respectul ăsta din partea mea. Nu am make-up artist, eu singură mă machiez .”, a declarat Cornelia Rednic.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Emilia Ghinescu. „Am fugit de acasă de multe ori”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Cine este NICULINA STOICAN. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri