Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”


Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de KO din România. Însă știați ce facultate a absolvit acesta?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cătălin Moroșanu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent. În plus, descoperiți și care sunt planurile sale de viitor, dar și care este răspunsul la nenumărate întrebări pe care acesta le va primi în ediția specială de duminică, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, doar la Kanal D!

Cine este Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanuin copilarie

[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Moroșan  s-a născut pe data de 30 iunie, în Iași.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 37 de ani. Acesta este cunoscut sub numele de “Moartea din Carpați” și se poate spune despre el că este un politician, kickboxer și pugilist profesionist la categoria grea, fiind la un moment dat și jucător de rugby.

Cătălin Moroșanu este absolvent al Facultății de Drept, iar în prezent deține o sală de kickboxing.

Citeste si: Cine este Bianca Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

 

Debutul lui Cătălin Moroșanu în carieră

Cătălin Moroșanu a reușit să intre în lumea sportului în anul 2007, atunci când și-a făcut debutul în K1, la competiția de K1 România 2007, moment în care a luptat împotriva lui Ștefan Leko.

Din punct de vedere al kickboxerului, acesta a evoluat treptat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1. Cătălin Moroșanu are chiar și victorii notabile asupra mai multor jucători, iar printre aceștia se numără și Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Ștefan Leko, Mighty Mo, Anderson "Braddock" Silva și Paul Slowinski.

În anul 2009, Cătălin Moroșanu s-a aflat în strâns meci cu Taiei Kin, care s-a desfășurat la Finala K1 din Seul. Cu toate acestea, kickboxerul a continuat să-și lovească adversarul chiar și după sunetul final, ceea ce a condus către descalificarea sa.

În anul 2010 Cătălin Moroșanu a ajuns chiar să participle și la un show celebru de dans, acolo unde a reușit să câștige finala sezonului cu numărul 10, alături de Magdalena Ciorobea, având peste 13 000 de voturi, din partea publicului.

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Iar în anul 2015, acesta a participat la un alt reality show, unde a reușit să termine pe locul al treilea. Alte astfel de apariții au mai existat de-a lungul timpului, atunci când în luna mai a anului 2015, a apărut alături de Dorian Popa și Ruby în videoclipul piesei „Lasă cucu-n pace”. Pe lângă apariția sa în acest videoclip,  Cătălin Moroșanu a apărut și în mai multe reclame. În anul 2021, acesta a participat la un alt show de supraviețuire, alături de Roxana Nemeș, Jador și multe alte persoane cunoscute.

Cătălin Moroșanu a vorbit la un moment dat despre planurile pe care le are pentru viitor în legătură cu carieră sa. Luptătorul KO, Cătălin Moroșanu își dorește să își deschidă propria academie de luptă, pentru a le deveni mentor și să-i antreneze pe cei tineri. Aspect ce a prins și viață.

„Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor.   Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”

 

Cătălin Moroșanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Așa cum am menționat anterior, Cătălin Moroșanu nu este doar un luptător KO, ci și politician, kickboxer și pugilist profesionist la categoria grea, chiar și jucător de rugby. De mai bine de 10 ani, acesta este prezent și în politică, obținând trei mandate consecutive de consilier județean. În plan personal, Cătălin Moroșanu este căsătorit și are doi copii, alături de frumoasa sa soție.

“Este Moroșanu Gică Hagi din K1?”, “Vi s-a urcat vreodată celebritatea la cap?”, “Ce vă mână în luptă?”, “De câte ori v-ați abținut să dați un pumn?”, “Cât au durut-o pe mama loviturile încasate de dvs.?”,“Mai cereți și astăzi bani de la părinți?”, “Cum e să pierzi un milion de dolari?”, “De câte ori v-ați simțit nedreptătit?”, “Poate un copil să salveze o căsnicie?”, “De câte ori v-a făcut viața KO?”   sunt doar câteva dintre întrebările pe care Cătălin Moroșanu le va primi în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, doar la Kanal D!

Cum şi-a cunoscut Cătălin Moroșanu soţia

„Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta. Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin. Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, și așa am început să avem o relație. Nu am avut așa niște cuvinte alese ca să o cuceresc. Sunt un tip interesant, nu sunt banal, nu trec neobservat. Mereu femeile sunt fermecate de chestia asta, de șarm. Bărbat frumos nu sunt, dar faptul că am avut mereu acel ceva a contat foarte mult. Am cucerit-o pe vremea când nu eram celebru. Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncăm napolitane”,  a povestit Cătălin Moroșanu despre cum și-a cunoscut frumoasa soție.

Cătălin Moroșanu şi Georgiana au doi copii și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 20 ani.

Citeste si: Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”


Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Stephan Pelger a făcut declaraţii noi despre momentul în care era să fie asasinat. „M-am trezit în portbagajul unei maşini, la 40 km de Cannes, într-un şanţ”

Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri