Cine este Carmen Grebenişan. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani."


Tânăra bloggeriță, Carmen Grebenişan adoră domeniul fashion și îi place să călătorească. Aflați în rândurile următoare gândurile sale din copilărie și cât de fericită este de când s-a căsătorit.


In articol:

Carmen Grebenişan s-a născut pe data de 21 iulie, în România, prin urmare, în prezent are vârsta de 29 de ani. A studiat la Cluj, iar încă din copilărie a fost un copil rebel și continuă tot așa și în prezent. Aceasta este de profesie blogger, punându-și pe „hârtie” toate gândurile care o macină și inclusiv toate realizările.

cati ani are carmen grebenisan

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DIANA BART. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorie, carieră, copii

Răspunsul lui Carmen Grebenişan din copilărie la întrebarea „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”

Întrebată deseori „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, aceasta nu știa să răspundă nici în copilărie, dar nici în prezent. Este o persoană care vrea să trăiască fiecare moment fără să știe ce o așteaptă în ziua de mâine, în dorința de a fi purtată de val în orice experiență trăită.

Tânăra este și în prezent o fire copilăroasă care dansează în fața oglinzii și deseori mănâncă în pat. A mărturisit chiar ea că este o persoană complicată încă din copilărie, iar câteodată nici ea nu se înțelege, da păi persoanele din jurul ei. Acum râde, acum plânge, acum iubește, acum urăște.

copilarie carmen grebenisan

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RUBY. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, iubit

Carmen Grebenișan este căsătorită

Cei doi, Carmen Grebenișan și Alex Militaru, se cunoșteau de foarte mult timp înainte să formeze un cuplu. Erau prieteni foarte buni (de 3 ani), iar totul a început din clipa în care aceasta s-a despărțit de fostul partener. A simțit că Alex a venit în viața ei, exact la timpul potrivit, ceea ce a făcut să umple golul ce tocmai apăruse. Iar astfel cei doi au trecut la următoarea etapă, cea de iubiți.

În urmă cu aproximativ un an, cei doi s-au decis să-și unească destinele și să devină soț și soție, devenind astfel doamna Militaru. Aceasta nu se aștepta ca lucrurile să evolueze atât de repede între ei, însă este fericită că s-a întâmplat.

Nunta a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală, iar nași de cununie au fost nimeni alții decât Alina Ceușan, buna sa prietenă, împreună cu soțul acesteia, Raul Tișa.  Cei patru au avut niște ținute de admirat, Carmen Grebenișan purtând o rochie de culoare bej, cu detalii de sus până jos din pene, dar și un colier de perle și multe inele. Soțul acesteia, Alex Militaru nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum asortat de culoare camel, cu o cămașă albastră. Nașii au avut ținute închise la culoare, Alina Ceușan purtând un top strălucitor cu pene (asortându-se astfel cu mireasa), și o pereche de pantaloni evazați, iar soțul acesteia a purtat un costum simplu cu un tricou cu o pereche de ghete, mai casual.

„De fapt, îmi era prieten bun, doar atât. M-am despărțit de iubit, iar el, nu știu, a venit la momentul potrivit, a umplut un gol… am devenit iubiți. Totul s-a întâmplat repede, părinții lui mă consideră că fiica lor. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani.

Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a povestit Carmen Grebenișan pentru o publicatie.

carmen grebenisan wikipedia

Citeste si: CITEȘTE: Cine este NICOLAI TAND. Biografie: Nume real, data nașterii, copilărie, soție, copii

Carmen Grebenişan este c elebră pe Instagram

Carmen Grebenișan este cunoscută ca fiind una dintre cele mai cool influencerițe din România. Este urmărită pe Instagram de peste 600 de mii de oameni care iubesc ceea ce ea face și postează. În prezent, tânăra este o adevărată sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri în ceea ce privește partea de fashion, îngrijire personală și multe altele. Postările acesteia constau în activitățile derulate în viața ei profesională (călătorii la mare, munte, în străinătate, diferite campanii etc.), ținându-și constant urmăritorii la curent cu ceea ce face, dar și în ceea ce privește viața ei personală (sport, îngrijire personală, mâncare, hobby-uri, ieșiri cu prietenii etc.).

Aceasta se bucură de notorietatea pe care o are în mediul online și își dedică majoritatea timpului pentru a avea un conținut bine pregătit pentru cei care o urmăresc zilnic.

alina ceusan si carmen grebenisan

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CARMEN BRUMĂ. Biografie: data nașterii, copilărie, vârstă, căsătorie, copil


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. „Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama."

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor"

Cine este ANDREEA ANTONESCU. "Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam deloc."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri