Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."


Bia Khalifa este unul dintre cele mai controversate personaje din mediul online și nu numai. Însă știați la ce vârstă a avut aceasta, prima sa intervenție estetică?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Bia Khalifa, dar și ce studii are aceasta.

În plus, descoperiți și câte intervenții estetice deține, dar și care au fost relațiile frumoasei tinere, de-a lungul timpului.

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa, pe numele său real,   Bianca Neculai este un personaj destul de controversat în mediul online și nu numai. Aceasta   a devenit mai cunoscuta și mai apreciată în mediul online, odată cu apariția sa din cadrul unui show TV de umor.

În prezent, Bia Khalifa   își încearcă șansa și la o altă emisiune TV plină de provocări.

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Bia Khalifa are 21 ani 

bia khalifa

Bia Khalifa este unul dintre cele mai controversate personaje din mediul online și nu numai

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Giani Kirită. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Ce studii are Bia Khalifa

Bineînțeles că Bia Khalifa nu se va plânge niciodată de felul în care arată, fiind una dintre cele mai apreciate personaje din mediul online. Cu toate acestea, se pare că tânăra nu este atât de mândră atunci când vine vorba despre studiile pe care le are.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”,  a declarat   Bia Khalifa.

Citeste si: 4 iubiți celebri cu care a fost Bia Khalifa

ce studii are bia khalifa

Bia Khalifa este unul dintre cele mai controversate personaje din mediul online și nu numai

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"

Câte operații estetice are Bia Khalifa

Bia Khalifa a vorbit chiar și despre intervențiile estetice pe care le are, nefiind atât de puține la număr, prima având loc chiar la vârsta de doar 17 ani, acolo unde mama sa a semnat pentru ca intervenția să fie permisă.

„Am făcut prima intervenție la 17 ani. Implantul mamar și rinoplastie. A semnat mami. N-a fost de acord. Eu singură mi le-am plătit. Dansam atunci și m-am lăsat după ce am descoperit platforma OF.”,  a explicat Bia Khalifa.

Bia Khalifa a reușit să atragă atenția și datorită stilului său nonconformist. Tânăra are mai multe tatuaje, chiar și pe față, dar și anumite operații estetice, printre care se numără și cea de liposucție abdominală, rinoplastie, procedura „cat eyes”, liplifting etc..

„Am vrut să devin o legendă și am devenit. Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta. O să fiu într-o zi foarte de plastic și Barbie o să fie foarte geloasă pe mine.

Am făcut lipo abdominal și am băgat puțină grăsime în șolduri, dar urmează și în fese pentru că vreau să fac brazilian butulift pentru că fundul meu nu e destul de mare. Mă frustrează pentru că eu când m-am operat puteam să aleg brazilian buttlift și am zis că mi-e frică să nu arate prea rotund, dar de ce am făcut asta? M-am operat acum o lună.”, a menționat Bia Khalifa.

Citeste si: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

ce varsta are bia khalifa

Bia Khalifa este unul dintre cele mai controversate personaje din mediul online și nu numai

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”

Bia Khalifa s-a aflat într-o relație cu Dani Mocanu, dar și cu artistul Sișu

Atunci când vine vorba despre relații,  Bia Khalifa a vorbit la un moment dat despre relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu, încă de când avea vârsta de doar 15 ani.

„Am fost cu el de la 15 ani jumătate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început. La sfârșitul relației eu urmam să fac 18 ani…”,  spunea Bia Khalifa.

Apoi, odată cu trecerea timpului, Bia Khalifa a format o frumoasă poveste de iubire și cu celebrul artist Sișu, membru al trupei „La Familia”.

„Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația. Așa e la început.

Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei că lucrurile să fie OK. Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând.

Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort”,  declara Bia Khalifa la acel moment.

Citeste si: Cine este Cristi Mitrea. „Tata a fost primul care a aflat”

bia khalifa si sisu

Bia Khalifa este unul dintre cele mai controversate personaje din mediul online și nu numai

[Sursa foto: Instagram]

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri