4 iubiți celebri cu care a fost Bia Khalifa


Bia Khalifa este una dintre concurenții emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Ea a devenit faimoasă după prezența sa la show-ul IUmor, în care a șocat spectatorii cu ținuta ei provocatoare. Pe lângă asta, Bia a avut câteva relații cu artiști celebri din România.


In articol:

Pe lângă aparițiile ei la diferite emisiuni și show-uri de televiziune unde s-a afișat și complet dezbrăcată, aceasta s-a făcut remarcată și pentru meseria pe care o are, pe care lumea mereu o judecă și

o consideră nepotrivită. Bia Khalifa a fost întotdeauna o persoană transparentă care a spus lucrurilor pe nume, și totodată, nu s-a ascuns cu faptul că ea are doar 8 clase terminate.

Bia Khalifa este una dintre cele mai dorite femei din show biz-ul românesc

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, deține un cont pe o platformă cu conținut pentru adulți.

Și-a făcut prima apariție la TV alături de Dani Mocanu, cu care ar fi avut o relație de doi ani. Totodată, aceasta a mai declarat că a trăit o experiență de neuitat alături de manelist, chiar dacă lucrurile nu s-au terminat în cele mai bune moduri. Bia Khalifa s-a născut în Bistrița, în anul 1997 și are înălțimea de 1.68 m.

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Am făcut prima intervenție la 17 ani. Implantul mamar și rinoplastie."

4 iubiți celebri cu care a fost Bia Khalifa

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Cu ce iubiți a fost Bia Khalifa

Dani Mocanu

Daniel Marian Mocanu este cunoscut cântăreț de manele, de etnie romă, în vârstă de 30 de ani. Dani Mocanu a apărut în viața Biancăi Khalifa încă de la vârsta de 15 ani jumătate pe care ea o avea. Cei doi nu au locuit împreună, însă petreceau foarte mult timp unul cu celălalt, dansând pentru el și la diferite evenimente. Relația a început bine, însă, la împlinirea vârstei de 18 ani i-a făcut o propunere indecentă, despre care a crezut că este doar o glumă, însă, acesta făcea aceeași propunere și altor fete.

Sișu Tudor

Tudor Sișu  este un recunoscut rapper român, membru din trupa La Familia, și fost membru Haarp Cord. Se speculează că și Sișu Tudor a făcut parte din viața amoroasă a Biancăi Khalifa, cu ceva timp în urmă. Bianca a mărturisit că relația dintre ei a fost ceva unic, din care a învățat să fie femeie. S-a simțit o femeie apreciată, iubită, și importantă, însă, lucrurile au luat o întorsătură în momentul în care Sișu Tudor s-a implicat prea mult în lucrurile ei personale. Deși lucrurile între cei doi nu au funcționat, ea continuă să păstreze o relație strânsă de prietenie, considerându-l în același timp și un bun psiholog.

Citeste si: Cine este Tania Popa. „Eu nici nu știam numele de familie când ne-am căsătorit!”

4 iubiți celebri cu care a fost Bia Khalifa

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Paul Diaconescu. „De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm"

OG Eastbull

Dacă în trecut s-a iubit nebunește cu manelistul Dani Mocanu, în această relație a trecut la un trapper internațional. OG Eastbull și Bia Khalifa s-au cunoscut în Italia, în urmă cu doi ani, și abia după acea perioadă s-a aprins și focul iubirii. Bia Khalifa a mărturisit acum ceva timp că a atras-o faptul că au multe lucruri în comun, și că au aceleași principii de viață. Din nefericire și de această dată, relația dintre cei doi a luat sfârșit, terminându-se cu o ceartă destul de urâtă, plină de reproșuri în mediul online.

Berechet

După ce blondina a pus capăt relației cu Dani Mocanu, aceasta nu a ezitat să se afișeze cu noul iubit de la vremea aceea, pe numele lui de scenă, Berechet. Numele său real este Matei Berechet, și este un rapper și compozitor român din București. Acesta are vârsta de 23 de ani, și a făcut parte din trupa NMW, fiind coleg cu cu NMW Yanni și NMW Umberto. Relația dintre cei doi nu a ținut mult timp, și nu s-a terminat în cele mai bune condiții. Aceștia au decis să rupă complet legătura, să nu mai rămână nici măcar amici.

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

4 iubiți celebri cu care a fost Bia Khalifa

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

Cine este Cristi Mitrea. „Probabil pe certificat e linie la mine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri