Cine este Cristi Mitrea. „Probabil pe certificat e linie la mine"

cine este cristi mitrea

Cristi Mitrea este unul dintre cei mai apreciați luptători de Jujitsu și de MMA de la noi din țară

Cristi Mitrea este unul dintre cei mai apreciați luptători de Jujitsu și de MMA de la noi din țară. Însă știați care a fost momentul de debut în cariera sa?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cristi Mitrea, dar și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are în cariera sa sportivă. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al copilului său, dar și care este provocarea la care acesta participă în prezent.

 

Cine este Cristi Mitrea

Cristi Mitrea are în prezent frumoasa vârstă de 40 de ani. Acesta este un luptător de Jujitsu și de MMA, fiind sportiv de performanţă încă din anul 2010. Acela a fost anul în care Cristi Mitrea și-a început cariera de sportiv și s-a apucat de Jiu jitsu brazilian. Apoi în anul 2013, acesta s-a apucat și de MMA (Arte Marțiale Mixte).

Se pare că motivația a venit din partea fostului său antrenor, pe nume Tudor Mihăiță, care a rămas totodată și un bun prieten cu Cristi Mitrea.

Luptătorul de Jujitsu și de MMA nu s-a oprit doar la stadiul de sportiv, iar în anul 2014, a participat și la o emisiune TV de burlăcie, acolo unde a și câștigat competiția, datorită faptului că a format cuplu cu frumoasa Andreea Mantea.

Aceasta nu a fost singura emisiune la care Cristi Mitrea  a participat. Acesta a mai apărut și la alte trei emisiuni TV, majoritatea dintre acestea fiind unele chiar pline de provocări.

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „O să fiu într-o zi foarte de plastic și Barbie o să fie foarte geloasă pe mine"

cristi mitrea varsta
Cristi Mitrea este unul dintre cei mai apreciați luptători de Jujitsu și de MMA de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format o frumoasă relație și după terminarea emisiunii TV de burlăcie la care acesta a participat, iar la scurt timp, aceasta a

rămas și însărcinată. Cu toate acestea, relația celor doi s-a terminat chiar înainte ca frumoasa Andreea Mantea să-l aducă pe lume pe fiul lor, David. Prin urmare, în prezent, cei doi nu se află în relații tocmai bune.

Cu puțină vreme înainte, luptătorul Cristi Mitrea a fost invitat să participe în cadrul unui podcast, acolo unde a dezvăluit care a fost motivul pentru care numele său nu apare în certificatul de naștere al lui David.

„Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca și cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult.

Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau înscrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ă la, trebuie să oferi mult mai mult decât atât”, a declarat Cristi Mitrea.

“Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ‘nu l-ai dorit’ este faptul că alesesem că termin relația.

Eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. Am iubit-o pe Andreea Mantea, mult. Femeile care au ajuns în casa mea, pe toate le-am iubit ”, a adăugat luptătorul de Jujitsu și MMA, Cristi Mitrea.

Citeste si: Cine este Tania Popa. „Eu nici nu știam numele de familie când ne-am căsătorit!”

cristi mitrea luptator mma
Cristi Mitrea este unul dintre cei mai apreciați luptători de Jujitsu și de MMA de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Paul Diaconescu. „Sunt sănătos, sunt fericit!”

Cristi Mitrea particip ă la o nouă provocare a vieții sale

Cristi Mitrea este cunoscut pentru curajul și condiția sa fizică de invidiat. Acesta este și unul dintre motivele pentru care a acceptat o nouă provocare televizată, care cu siguranță îl va pune în noi situații limită. Cristi Mitrea a fost nevoit să părăsească țara și să plece în Republica Dominicană, pentru a lua parte la un alt show TV.

Înainte ca acesta să plece la filmările acestei emisiuni, a ținut să menționeze că speră să nu întâlnească situații care să nu aibă un miros plăcut, pentru că ar avea chiar o problemă cu acest aspect.

S-ar putea să existe multe situații urât mirositoare care ar putea să mă facă să zic această frază. Am o problemă cu mirosurile urâte.”, a declarat Cristi Mitrea.

Citeste si: Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”

cristi mitrea si andreea mantea
Cristi Mitrea este unul dintre cei mai apreciați luptători de Jujitsu și de MMA de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

 


Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies